Didelės nelaimės prieš šventes užklupta šeima prašo pagalbos: neliko nieko | Kas vyksta Kaune

Didelės nelaimės prieš šventes užklupta šeima prašo pagalbos: neliko nieko

Skaitytojo, „Facebook“ nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Šeštadienį „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė namus per vieną naktį praradusios šeimos pagalbos šauksmas. Penktadienio pavakarę gaisrui kilus ant Kauno apskrities ribos esančiame Punios kaime, liepsnos visiškai suniokojo gyvenamąjį pastatą ir jame buvusį turtą.

Kaip nurodė į naujienų portalą kreipęsis skaitytojas, nelaimė įvyko Alytaus rajone esančiame Punios kaime, Birštono gatvėje. „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, ugnis įsiplieskė penktadienį, apie 16 val.

Žmonės nelaimės metu nenukentėjo, bet išdegė visas namo vidus, šeima liko tik su keliais dokumentais rankose. Skaitytojo duomenimis, gaisras kilo dėl nešiojamojo kompiuterio baterijos gedimo.

Pagalbos prašymas dar penktadienio vakarą paviešintas „Facebook“ grupėje „Punios kaimo bendruomenė“. Jame informuojama, kad sudegė Nijolės ir Vinco Vitunskų namai bei prašoma nešti piniginę paramą į Punios parduotuves „Aibė“ ar „Nemuno vingis“, kur surinktos lėšos yra registruojamos.

Punios kaimo bendruomenės paviešintas pagalbos prašymas / „Facebook“ nuotr.

Organizuoti paramą socialiniame tinkle tuoj pat ėmėsi staigios nelaimės sukrėsta Vitunskų dukra, kurios kompiuteris, pirminiais duomenimis, ir galėjo sustreikuoti.

„Atsitiko nelaimė ir sudegė mūsų namai. Labai reikalinga bet kokia pagalba. Baisu net ir pagalvoti, kad tiek daug darbo ir pastangų, kurios buvo įdėtos į mūsų namus, visiškai neliko… Pridedu nuotraukų, darytų ką tik, kad mūsų netektį galėtumėt suprasti aiškiau“, – supleškėjusio būsto atvaizdais dalijosi mergina.

Visus, galinčius prisidėti finansiškai per atstumą, šeima prašo pervesti paramą Nijolei Vitunskienei į „Swedbank“ sąskaitą LT247300010003279000, mokėjimo paskirties laukelyje įrašius „Auka“. Paremti namų netekusius Punios gyventojus taip pat galima per Vytauto Vitunsko „PayPal“ paskyrą, el. paštas – vytautasvitunskas89@gmail.com.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA