Du kauniečio zuikiai vienu šūviu: nemalonu būtų gauti tokias „Venipak“ siuntas | Kas vyksta Kaune

Du kauniečio zuikiai vienu šūviu: nemalonu būtų gauti tokias „Venipak“ siuntas papildyta „Venipak“ komentaru

Trečiadienio popietę saulėtu žiemos oru pasigrožėti nusprendęs kaunietis užfiksavo nuviliantį vaizdą. Siuntas pristačiusį „Venipak“ darbuotoją prispaudė gamtiniai reikalai, o nusišlapinti vyriškis be jokios sąžinės graužaties nusprendė prieš pat daugiabučio langus.

Kaip šmaikštavo nemalonų reginį įamžinęs skaitytojas, vienu šūviu jam pavyko įamžinti du zuikius, mat tą pačią dieną, tame pačiame daugiabučio kieme, nufilmuotas dar vienas toks pat viešosios tvarkos pažeidimas.

„Du myžniai vienu šūviu. Na, o jeigu rimtai, tai baisu matyti kas vyksta, jokios kultūros, pagarbos ir pavyzdžio kitiems, o apie higieną patyliu.. Nemalonu būtų gauti tokias siuntas. Vos užmetęs akį koks geras oras lauke, išvydau tokį nuviliantį vaizdą. Manau, kad baudelės kaip mat primintų, kad taip elgtis nevalia“, – apmaudo neslėpė vaizdo įrašus atsiuntęs vyras.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ išsiuntė užklausą „Venipak“ atstovams, gavus komentarą apie darbuotojo elgesį, publikaciją papildysime.

Primename, kad už šlapinimąsi viešojoje vietoje asmenys gali būti baudžiami pagal Administracinių nusižengimų kodekso 481 str. – nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas. Pareigūnams surašius protokolą, lauktų bauda nuo 30 iki 140 eurų.

Papildyta 18.25 val.

Į incidentą sureagavo ir „Venipak“ atstovė Asta Raudonienė, „norėtume iškart atsiprašyti už šį itin nekorektišką darbuotojo elgesį ir bet kokius nepatogumus, sukeltus viešoje vietoje“, – pradėjo ji.

„Griežtai reglamentuoti šiuos klausimus itin mobilų darbą dirbantiems kurjeriams būtų sudėtinga, atlikti gamtinius reikalus jie gali viešai prieinamose vietose arba grįžus į siuntų rūšiavimo terminalą.

Norime pabrėžti, kad iš savo darbuotojų tikimės, jog jie vadovausis kultūringo, bendražmogiško elgesio normomis ir tokiose situacijose. Patikiname, jog užfiksuotas elgesys jokiu būdu neatitinka elgesio standartų ir atitinkamai bus įvertintas drausmine nuobauda“, – situaciją komentavo A. Raudonienė.

„Šią situaciją aiškinsimės detaliau bei sieksime užtikrinti, kad toks kurjerių netoleruotinas elgesys nepasikartotų ateityje. Tai gera pamoka, primenanti elementarių kultūringo elgesio normų svarbą“, – patikino ji.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA