„BMW“ ir „Audi“ susidūrimas Aleksote – į gydymo įstaigą skubiai išvežta kraujuojanti mergina | Kas vyksta Kaune

„BMW“ ir „Audi“ susidūrimas Aleksote – į gydymo įstaigą skubiai išvežta kraujuojanti mergina papildyta

Kauniečiai pasidalino smarkios avarijos Garliavos plente nuotraukomis. Čia susidūrus dviems automobiliams prireikė medikų pagalbos. Viena mergina, dėl patirtų traumų pristatyta į Kauno klinikas.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, 17.13 val. gautas pranešimas, kad Veiverių gatvėje, ties Technikumo gatve, susidūrė du lengvieji automobiliai.

Skaitytojo Lino pasidalintame vaizdo įraše matyti, kad susidūrė „BMW“ ir „Audi“ automobiliai. Po smarkaus smūgio ant kelio pabiro automobilių detalės. Kaip pranešė budintis pareigūnas, įvykio vietoje nukentėjo mergina.

Avarija Aleksote / „Kas vyksta Kaune“ grupės skaitytojų nuotr.

Medikai kraujuojančią merginą išvežė į gydymo įstaigą. Dėl avarijos, kelyje Kaunas-Garliava nusidriekė kamštis, kol bus sutvarkyta eismo įvykio vieta. Vietoje dirba medikų, policijos ir ugniagesių pajėgos.

Papildyta gruodžio 9 dieną, 11.09 val.

Kaip nurodo Lietuvos kelių policijos tarnyba, Technikumo gatvėje, automobilis „BMW 530D“, įvažiuodamas į nelygiareikšmių kelių sankryžą iš šalutinio kelio susidūrė su pagrindiniu keliu tiesiai važiavusiu automobiliu „Audi Q5“, kurį vairavo 34 metų moteris.

Per eismo įvykį, pirminiais duomenimis, nukentėjo ir į ligoninę nuvežti „Audi“ du mažamečiai keleiviai, 2 metų mergaitė ir 4-erių berniukas, bei BMW vairavusi 22 metų mergina. Šis automobilis be privalomosios techninės apžiūros, neapdraustas civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA