Įspūdingas L. Žukausko įvartis tituluojamas gražiausiu Lietuvos pirmenybių istorijoje | Kas vyksta Kaune

Įspūdingas L. Žukausko įvartis tituluojamas gražiausiu Lietuvos pirmenybių istorijoje

Sekmadienį Lietuvos ledo ritulio čempionatą papuošė lyderių akistata Elektrėnuose. Vietos „Energija – Geležinis Vilkas“ pasižymėjo pirmoji, bet sulaukė galingo „Kaunas Hockey“ atsako. Svečiai ne tik laimėjo 5:1 bei pasiekė revanšą už nesėkmę pirmoje tarpusavio dvikovoje, bet ir sukūrė gražiausią sezono ataką.

Eduardo Chekmarijovo perdavimas nežiūrint į komandos draugą ir įspūdingas Luko Žukausko akrobatinis veiksmas su lazda privertė stebėtis ne vieną – toks įvartis papuoštų kiekvienos lygos gražiausių epizodų rinkinį, rašoma Hockey Lietuva pranešime spaudai.

Efektingu metimu rezultatą antrame kėlinyje išlyginęs 22-ejų puolėjas vėliau prie komandos pergalės dar prisidėjo rezultatyviu perdavimu.

„Kaunas Hockey“ komanda (21 taškas po 8 mačų) iškovojo šeštą pergalę iš eilės ir įpusėjus pirmenybėms turnyro lentelėje kvėpuoja į nugarą „Energijai – Geležiniui Vilkui“ (23 taškai po 10 rungtynių).

Trečioje vietoje išlieka vilčių pakilti aukščiau neprarandanti „Hockey Punks“ (17 taškų po 8 rungtynių), o „Baltų Ainiams“ (8 taškai po 10 rungtynių) ir „Energijai Hockey – HC Klaipėdai“ (0 taškų po 10 rungtynių) norint per antrąją sezono pusę pakeisti savo pozicijas teks gerokai pagerinti savo žaidimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA