Įsimintina diena Kauno rajone gyvenančiai šeimai – gimė jubiliejinis kūdikis | Kas vyksta Kaune

Įsimintina diena Kauno rajone gyvenančiai šeimai – gimė jubiliejinis kūdikis

Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Užliedžių seniūnijoje gyvenančių Lauros ir Aivaro Datų šeimoje lapkričio 20 dieną gimusi dukrelė Dominyka nudžiugino ne tik tėvelius – mergaitė 1100-asis šiais metais gimęs kūdikis Kauno rajone.

Mažylės mama Laura neslėpė džiugesio, kad dukra ypatinga ne tik jų šeimai. „Smagu, kad Dominyka pasirinko gimti neeilinę dieną ir yra jubiliejinis Kauno rajono kūdikis“, – pasakojo moteris.

Dominykos mama užsiminė, kad šiuo metu namuose tvyro tik pačios geriausios emocijos: visi džiaugiasi pagausėjus šeimai. Sesute itin džiaugiasi Datų pirmagimė Jorė, kuriai šiuo metu beveik dveji, rašoma Kauno rajono savivaldybės pranešime spaudai.

Paklausta, kaip buvo išrinktas gražus mergaitės vardas, moteris prisipažino, kad jo atsiradimo istorija labai paprasta. „Kartu su vyru turėjome keletą patinkančių variantų, o mergaitei gimus nusprendėme pavadinti Dominyka, šis jai tiko labiausiai“, – tikino Laura.

Jubiliejinio kūdikio šeimai tradiciškai įteikta knyga „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“ kartu su mero Valerijaus Makūno linkėjimais ir, žinoma, kūdikio kraitelis, jį ne pirmi metai gauna visi pakaunės naujagimiai.

„Tai ne pirmasis mūsų kūdikio kraitelis – jį gavome ir su mūsų pirmagime. Jame esantys daiktai iš tikro yra naudingi, tad labai džiugu, kad jis yra skiriamas“ – teigė mažylės mama.

Mergaitės tėvai Kauno rajone gyvena nuo gimimo, artimiausiu metu žada persikelti į nuosavą būstą. Laura ir Aivaras dirba statybų srityje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA