Kauno „Žalgirio“ kapitonas P. Jankūnas su žmona laukia šeimos pagausėjimo | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ kapitonas P. Jankūnas su žmona laukia šeimos pagausėjimo

Asociatyvi / R.Tenio nuotr.

Lietuvos krepšininko, „Žalgirio“ puolėjo Pauliaus Jankūno ir jo žmonos Ievos šeimoje – džiugios žinios. Jiedu laukia trečiosios atžalos.

Džiugiomis naujienomis socialiniame tinkle „Instagram“ prieš kelias dienas pasidalijo krepšininko žmona, matyti ir suapvalėjusio nėščiosios pilvuko nuotraukos.

„Kai rankos nori apglėbti visą pasaulį, o širdys kupinos džiugesio ir meilės… Norisi dalintis laukimo akimirkomis ir skelbti nuostabią žinią apie mūsų šeimos laimę… Labai gera jausti ir žinoti, kad dabar mus saugo ir trečias angelėlis“, – rašė moteris.

View this post on Instagram

A post shared by Ieva Jankuniene (@ieva_jankuniene)

P. Jankūnas gimė Kaune. Treniravosi A. Sabonio krepšinio mokykloje, profesionalo karjerą pradėjo Kauno „Žalgirio“ dublerių ekipoje, o 2003 m. debiutavo pagrindinėje „Žalgirio“ komandoje. „Žalgiryje“ su metų pertrauka rungtyniauja jau 17 sezonų.

2010 metais buvo išrinktas komandos kapitonu. Nuo 2005 m. atstovauja Lietuvos rinktinei, su kuria jau spėjo iškovoti Europos bronzą (2007 m.) ir sidabrą (2015 m.). Taip pat tapo pasaulio krepšinio čempionato bronzos medalininku (2010 m.).

Primename, kad Paulius ir Ieva susituokė 2007-aisiais Kauno rotušėje. Porai šis vaikelis bus trečiasis, kartu jie jau augina sūnus Adomą ir Matą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA