Šventinės fotosesijos akimirkomis pasidalijęs S. Skambinas: man Kalėdos tęsiasi iki pavasario | Kas vyksta Kaune

Šventinės fotosesijos akimirkomis pasidalijęs S. Skambinas: man Kalėdos tęsiasi iki pavasario

L. Kondratės nuotr.

Žinomas šokėjas ir treneris Saulius Skambinas gruodžio 1 d. pradeda ruošti savo namus šventėms – kabina lemputes, girliandas, puošia net dvi eglutes, duris padabina vainiku. „Kalėdos man prasideda pirmąją ir baigiasi paskutiniąją žiemos dieną. Noriu, kad šventinė nuotaika namuose vyrautų visą niūrųjį laikotarpį“, – pasakoja kaunietis.

S. Skambinas stengiasi šventinį jaukumą sukurti visose namų erdvėse. „Todėl ir dvi eglutes turime. Vieną – pirmame, kitą – antrame aukšte“, – sako šokėjas.

Dirbtinių žaliaskarių šakos visuomet sužiba lemputėmis ir per ne vienerius metus sukauptais žaisliukais. Tarp pastarųjų – ir keli stikliniai, paveldėti iš senelio.

„Man šventinis jaukumas asocijuojasi su už lango krintančiu sniegu, židiniu, žvakėmis, prietema, kakava, margomis kojinėmis bei pūkuotu chalatu“, – vardija S. Skambinas.

Šįmet jis šventinį laikotarpį nutarė pasitikti neįprastai – pirmą kartą sudalyvaudamas Kalėdinėje fotosesijoje. Kartu su Sauliumi specialiai įrengtoje teminėje erdvėje fotografei Loretai Kondratei pozavo ir šokėjo mylimoji Živilė Barzdaitytė bei vaikai Majus ir Mila.

Poros ir mažųjų įvaizdžiu pasirūpino visažistė Dovilė Kvederytė bei dizainerė Modesta Šukė. „Sauliaus šeima tapo pirmąja, pasimatavusia chalatus iš pirmosios mano pūkuotos kolekcijos“, – sako kūrėja.

Jos kūrinius įkvėpė šinšiliukai Pupis ir Bubis, pas dizainerę apsigyvenę prieš mėnesį. „Esu anksčiau auginusi šinšilą. Tai labai judrus, šoklus, aktyvus, linksmas padarėlis, turintis tik vieną trūkumą – tuštinasi dažnai, gausiai ir ten, kur papuola“, – šypsosi M. Šukė.

Didžiausias iššūkis pozuoti prieš objektyvą šįkart buvo mažylei Milai. „Ir jei ne brolis, kažin, ar ji būtų pasidavusi avantiūrai!“ – juokauja S. Skambinas.

Jis pasakoja vaikystėje visada laukdavęs Kalėdų, nes tėvai pasistengdavo šią šventę padaryti nepamirštamą. „Dabar atėjo mano eilė perimti estafetę“, – neabejoja pašnekovas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA