Paišdykauti prie „Megos“ sumanę vaikai smarkiai prisidirbo | Kas vyksta Kaune

Paišdykauti prie „Megos“ sumanę vaikai smarkiai prisidirbo

Kauno apskrities VPK nuotr.

Ikiteisminį tyrimą dėl apgadinto automobilio vykdantys Kauno pareigūnai prašo miestiečių pagalbos. Kaip skelbia Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), incidentas prie „Megos“ įvyko dar rugpjūčio pradžioje – vaizdo medžiagoje užfiksuoti du ieškomi vaikai.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, kai šių metų rugpjūčio 3 d., važiuojant Islandijos plente esančio prekybos centro link, buvo apgadintos automobilio durelės.

Transporto priemonės savininkui padaryta apie 500 eurų žala. Fotonuotraukoje užfiksuoti nepilnamečiai, galintys turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos nepilnamečius, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu 8700 60676 arba el. paštu irma.saveike@policija.lt.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 187 str. 1 d.

Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA