Kaune duris atvėrė nauja grožio ir estetikos studija „Grožio evoliucija“ | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvėrė nauja grožio ir estetikos studija „Grožio evoliucija“

R. Tenio nuotr.

Lapkričio pradžioje grožio ir estetikos srities naujienomis besidominčius kauniečius pasiekė žinia apie mieste duris atvėrusią naują studiją „Grožio evoliucija“ (Karaliaus Mindaugo pr. 64-45). Dvejus metus sėkmingai Klaipėdoje veikiantis salonas kauniečiams siūlys pažangiausius veido ir kūno odos bei estetinių problemų sprendimo būdus, leisiančius išvengti skausmingų procedūrų bei chirurginės intervencijos.

„Grožio evoliucija“ – tai privati grožio ir estetikos studija, garsėjanti inovatyvumu bei pažangių aparatinių veido ir kūno odos puoselėjimo technologijų naudojimu. Iki šiol Klaipėdoje veikusi ir miesto gyventojų palankiai vertinama studija, savo patirtį ir efektyvius darbo metodus jau keletą savaičių sėkmingai taiko ir Kaune.

„Mūsų tikslas – kuo efektyviau ir be chirurginės intervencijos išspręsti veido bei kūno odos problemas, su kurių keliamu diskomfortu susiduria didelė dalis moterų ir vyrų. Tikime, jog individualus dėmesys, pažangiausi darbo metodai, klinikiniais tyrimais savo naudą įrodžiusi įranga bei profesionali ir saugi kosmetika gali padaryti stebuklus. Na, o šiuos darbo metodus pritaikyti Kauno rinkoje paskatino tai, jog iki šiol mieste, garsėjančiame gyventojų stilingumu bei savęs priežiūra, buvo jaučiamas pažangių kūno bei veido estetinių aparatinių procedūrų trūkumas“, – sako „Grožio evoliucija“ studijos įkūrėja ir vadovė Virginija Piežienė.

Salonas „Grožio evoliucija“ / R. Tenio nuotr.

Efektyvumo paslaptis – individualus dėmesys ir pažangios technologijos

Studijos „Grožio evoliucija“ teikiamų paslaugų sąraše – visame pasaulyje pripažintos, saugios ir neskausmingos procedūros.

„Pastebime, jog į mūsų studiją klientai dažniausiai kreipiasi tada, kai jų nebetenkina kūno formos, kūno ar veido odos būklė, savijauta. Viena dažniausių problemų – celiulitas ir riebalinės kūno sankaupos šlaunų, juosmens, pilvo ar rankų viršutinėse srityse, paprastai išryškėjančios perkopus 30 metų ribą. Įvertinę individualią klientų būklę, šioms estetinėms problemoms spręsti siūlome itin efektyvias ir saugias „LPG Endermologie“, krioterapijos ar HIFU lipolizės procedūras. Tiesa, reikiamas procedūras rekomenduojame tik įvertinę individualią kliento būklę, o kartu visada aktyviai skatiname procedūras derinti su sveika mityba bei sportu“, – sako „Grožio evoliucija“ studijos įkūrėja.

Vienas populiariausių ir efektyviausių studijos taikomų metodų – mechaninė, stimuliacinė veido ir kūno procedūra „LPG Endermologie“. Studijoje ji atliekama su vieninteliu tokio modelio aparatu Kaune – „LPG Cellu M6 Alliance Premium SPA 2020“.

„Procedūra „LPG Endermologie“ stimuliuoja ir normalizuoja tokius fiziologinius procesus, kaip riebalų deginimą (lipolizę), kolageno, elastino, hialurono gamybą, tokiu būdu užtikrindama odos stangrumą ir drėkinimą, padeda iš organizmo pašalinti skysčius, skatina kitas limfodrenažines funkcijas bei mikrocirkuliaciją. Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse ši procedūra geriausiai žinoma kaip padedanti sulieknėti ir atjaunėti, tačiau dar mažai kas girdėję, jog ši metodika į grožio sritį atėjo iš medicinos. Šios procedūros taikomos ruošiantis plastinei operacijai arba gijimui ją atlikus“, – sako V. Piežienė.

Taip pat išskirtinių ir klientų ypač vertinamų studijos paslaugų sąraše – veido atjauninimo ir kūno korekcijos (lipolizės) procedūros, atliekamos vieninteliu Baltijos šalyse HIFU (intensyvaus fokusuoto ultragarso) aparatu „ULFIT HIFU by Cluederm“.

Salonas „Grožio evoliucija“ / R. Tenio nuotr.

Tik moksliniais tyrimais pagrįstos procedūros ir kosmetika

Iš viso studijoje „Grožio evoliucija“ Kaune atliekama daugiau nei 10 skirtingų veido ir kūno procedūrų. Greta jau minėtųjų „LPG Endermologie“ kūno korekcijos procedūrų, klientai gali išbandyti „LPG Ergolift“ veido stangrinimo, „FusioMed Cryliposculpt“ kriolipolizės, „Ulfit Hifu“ veido atjauninimo ir kūno lipolizės, „Oxyjet Leo Deluxe“ deguonies neadatinės mezoterapijos, „Bio2Light LED“ terapijos procedūrų naudą ir efektyvumą.

Taip pat profesionali ir nuolat kvalifikaciją tarptautiniuose mokymuose kelianti studijos specialistų komanda atlieka ir manikiūro bei pedikiūro, depiliacijos „Lycon“ vašku, antakių dizaino ir korekcijos, ilgalaikio makiažo, vizažo ir kitas manualines bei aparatines kosmetologines procedūras.

„Tiek veido, tiek kūno procedūroms renkamės tik patentuotas kosmetines priemones, o ypatingą dėmesį skiriame gaminių sudėties bei efektyvumo tyrimams. Pavyzdžiui, moksliniais „LPG Systems“ tyrimais įrodyta, kad mūsų naudojama „LPG Endermologie“ profesionali kosmetika pagerina siekiamo rezultato efektyvumą net iki 50 proc. Tai yra iš tiesų ypatingi skaičiai, o dėl saugios ir kokybiškos sudėties ji gali būti taikoma ne tik procedūrų metu, bet ir kasdieniniam naudojimui namuose“, – teigia V. Piežienė.

Kviečia dovanoti grožį

Profesionalumu ir inovatyvumu garsėjanti „Grožio evoliucija“ studijos komanda kauniečių ir miesto svečių laukia kiekvieną savaitės dieną – nuo pirmadienio iki sekmadienio, adresu Karaliaus Mindaugo pr. 64-45, Kaunas.

„Puikiai suprantame, jog dėl intensyvios dienotvarkės, darbo dienomis ne visuomet pavyksta atrasti pakankamai laiko sau. Dėl šios priežasties dirbame ir savaitgaliais – tiek šeštadienį, tiek sekmadienį. O sekmadieniais visoms LPG kūno ir veido procedūroms taikome ir 15% nuolaidą! Kviečiame pasinaudoti šiuo pasiūlymu ir išbandyti akivaizdžią procedūrų naudą“, – ragina „Grožio evoliucija“ vadovė.

Salonas „Grožio evoliucija“ / R. Tenio nuotr.

Artėjant šventiniam periodui studijos įkūrėja kviečia skirti dėmesio ir artimiesiems, padedant jiems išspręsti jų patiriamą estetinę problematiką.

„Dovanoti grožį artimiesiems ir draugams yra kone geriausia dovana. Dėl šios priežasties, nuoširdžiai rekomenduojame įsigyti studijos „Grožio evoliucija“ dovanų kuponus, kurie nudžiugins artimuosius bet kokia proga“, – sako V. Piežienė.

Užsiregistruoti į norimą procedūrą klientai gali spustelėję ČIA, o nuodugniau susipažinti su grožio ir estetikos studijos teikiamomis paslaugomis bei specialistų komanda ar įsigyti dovanų kuponą – adresu: https://www.grozioevoliucija.lt/.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA