Didelis sujudimas Partizanų gatvėje: po smūgio ligoninėje atsidūrė moteris su vaiku | Kas vyksta Kaune

Didelis sujudimas Partizanų gatvėje: po smūgio ligoninėje atsidūrė moteris su vaiku papildyta

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Ketvirtadienio popietę Dainavos rajone susidūrė du lengvieji automobiliai, į gydymo įstaigą išgabenta moteris ir mažametis vaikas. Įvykio vietoje dirba gausios specialiųjų tarnybų pajėgos – Partizanų gatvė nepravažiuojama.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, pranešimas apie eismo įvykį Partizanų gatvėje gautas apie 15.11 val.

Pirminiais duomenimis, eismo įvykio metu susidūrė du „Peugeot“ ir „Volkswagen Touran“ lengvieji automobiliai. Anot, O. Vaitkevičienės, į gydymo įstaigą išgabenta moteris ir mažametis vaikas.

Internautai praneša, kad Partizanų gatvė – nepravažiuojama. Nelaimės vietoje darbuojasi Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, tiesa kol kas nėra aišku, ar iš sumaitotų automobilių buvo vaduoti žmonės. Ugniagesiai įvykio vietoje šalina automobilių nuolaužas.

Papildyta 16.25 val.

Kauno ugniagesių atstovė Džiuginta Vaitkevičienė naujienų portalui nurodė, kad ugniagesiams iš sumaitoto automobilio vis dėlto teko vaduoti vyrą, nelaimės metu nukentėjo trys asmenys, du iš jų – gydymo įstaigoje.

Ugniagesių atstovė patikslino, kad eismo įvykyje dalyvavo 4 transporto priemonės, po susidūrimo buvo apgadinti du šalikelėje stovėję automobiliai. Dž. Vaitkevičienės teigimu, įvykio vietoje vis dar vyksta kelio valymo darbai.

Papildyta 16.45 val.

Patikslintais duomenimis, Partizanų gatvėje susidūrė „Peugeot 307“, vairuojamas 1975 metais gimusios moters, ir „VW Touran“, vairuojamas 1971 metais gimusio vyro, automobiliai. Nuo smūgio buvo kliudyti du stovėję automobiliai – „VW Golf“ ir „Renault Laguna“.

Į gydymo įstaigą pristatyta „Peugeot 307“ vairuotoja ir 2013 metais gimęs keleivis. „VW Touran“ vairuotojas blaivus. Eismas buvo laikinai sutrikdytas, tačiau šiuo metu vyksta.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA