Šiuolaikiniai televizoriai veikia net ir išjungus | Kas vyksta Kaune

Šiuolaikiniai televizoriai veikia net ir išjungus

Organizatorių nuotr.

Televizijos technologijos sparčiai vystėsi tiek praėjusiame amžiuje, kai televizoriai palaipsniui pateko į kiekvieną šeimą, tiek mūsų laikais. Dabar televizorius tapo labiau interjero elementu, tačiau vaizdo kokybė išlieka vienu iš svarbiausių pasirinkimo kriterijų.

Dar neseniai dėl turinio trūkumo 4K televizoriai nebuvo tokie populiarūs, tačiau dabar turinio yra pakankamas kiekis, o dauguma parduodamų televizorių yra Ultra HD.

Pažangios gamybos technologijos leidžia išleisti vis daugiau modelių su didesniais ekranais ir geresne vaizdo kokybe už prieinamą kainą, o išmanieji televizoriai siūlo platų 4K turinį su įvairiomis filmų ir tv transliacijos programomis. Taip pat su tokiu televizoriumi bus smagu žaisti „PlayStation“ ar „Xbox“ su 4K raiška.

Garso kokybė yra tokia pat svarbi, dabar garso technologijos sėkmingai pagerina garso sprendimus kinui, leidžiančius mėgautis nepriekaištinga garso kokybe ir erdviniu garsu. Dėl „Philips“ patentuotos „Ambilight“ apšvietimo technologijos ekranas atrodo didesnis ir sumažėja akių apkrova, ypač žiūrint televizorių tamsoje, nes galiniame skydelyje sumontuoti automatiniai šviesos diodai. Išjungus televizorių, „Ambilight“ gali veikti kaip papildomas apšvietimas.

Praėjusiais metais „Samsung“ taip pat pristatė televizoriaus modelį „The Frame“, kuris virsta meno kūriniu. Tai neįtikėtinai plonas ir lengvas televizorius su aptakiu ir moderniu magnetiniu rėmu, kurį lengva pritvirtinti ir nuimti. „Samsung Art Store“ platformoje galite rinktis iš 1000 meno kūrinių, o išjungus televizorių, jis papuoš jūsų kambario sieną.

Televizijos technologija žengė žingsnį toliau, parduotuvių lentynose jau yra 8K televizorių, tačiau jų yra nedaug, o kaina yra gana aukšta. Internetinėje parduotuvėje „RDE.LT“ televizoriai parduodami ne tik su 8K ir 4K raiška, bet ir kiti variantai, parduodami žinomi gamintojai kaip „LG“, „Samsung“, „Philips“, „Sony“ ir kiti, nuo mažų modelių iki įrenginių, kurių ekranai yra iki 85 colių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA