S. Skambinas prakalbo apie naują mylimąją: kaltinimai apie išardytą šeimą ją palaužė | Kas vyksta Kaune

S. Skambinas prakalbo apie naują mylimąją: kaltinimai apie išardytą šeimą ją palaužė

delfi.lt 2020/11/21 09:46
Asociatyvi / „Diamond photo“ nuotr.

„Skambinas naują šeimą kūrė dar neišsiskyręs su Krysko“ – tokios antraštės dar prieš pusę metų mirgėjo žiniasklaidoje. Šiadien žinomas šokėjas, politikas ir pedagogas Saulius Skambinas neslepia – būtent nuo tokio dėmesio jis sąmoningai tik po oficialių skyrybų prisipažino turintis naują šeimą.

Iki tol savo asmeninį gyvenimą itin kruopščiai slėpęs Saulius šią vasarą prisipažino, kad turi ne tik tryliką metų jaunesnę naują mylimąją Živilę Barzdaitytę, bet ir dešimties mėnesių dukrelę Milą. Sauliaus gerbėjai ėmė skaičiuoti, kad dukra gimė gal net dar prieš oficialias Sauliaus ir Karinos skyrybas.

Saulius neslepia – jie net savame mieste Kaune visą šį laikotarpį jautėsi kaip nesavi. Praeiviai gatvėje bandydavo nufotografuoti mobiliaisiais telefonais, o ramiai ir romantiškai pavakarieniauti restorane apskritai būdavo sunku.

Kaip Živilė jautėsi, kai girdėjo žurnalistų skambučius ir smalsius žvilgsnius? Ir ar tai nepakenkė poros santykiams?

„Buvo visko, ne iki konfliktų, bet buvo nesusitvarkymo su emocijomis. Živilė šioje vietoje visiškai nebuvo pasiruošusi tam, ji nesitikėjo. Kaip ir sakau, iš šono labai paprasta stebėti, bet kai susiduri tiesiogiai pats, kai turi atlaikyti visą tą krūvį, ji tiesiog buvo nepasiruošusi.

Ji negalėjo suvokti, kad tokie pikti žmonės, kad taip puls. O ji dar iš tų, kurie skaito komentarus, tai ten buvo ir ašarų, ir visokiausių depresijų. Buvo momentas, kai ją realiai palaužė“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažino S. Skambinas.

Živilė ir Saulius pažįstami buvo jau aštuonerius metus. Juos suvedė bendras draugų ratas. Ir tik nusprendęs skirtis su Karina, Saulius į trylika metų jaunesnę Živilę pažvelgė kitaip.

Saulius patikina, šiuo metu esantis daugiau politiku nei šokėju. Šiemet jis trečią kartą bandė tapti Seimo nariu. Deja, nesėkmingai. „Kiek visko bebūčiau daręs, visuomenėje esu vadinamas tik šokėju, nors šokiai šiuo metu užima tik penkis procentus mano veiklos“, – sako Saulius.

Visa tiesa apie tai, ar nauja mylimoji Živilė ir gimusi dukrelė paskubino jo ir Karinos Krysko skyrybas, ir kodėl Saulius sako, kad jį ir buvusią žmoną vadinti draugais būtų per stipru?

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA