Kaunas žadina šventines nuotaikas: Laisvės alėjoje suspindo šimtai lempučių | Kas vyksta Kaune

Kaunas žadina šventines nuotaikas: Laisvės alėjoje suspindo šimtai lempučių

Liekant vos daugiau nei mėnesiui iki didžiųjų metų švenčių, Kaunas jau kuria žiemos pasakos vaizdus miesto centre. Laisvės alėja jau sutvisko tūkstančiais lempučių, kuriomis pasigrožėti jau gali kauniečiai.

Kalėdinis apšvietimas

Laisvės alėja ne vienintelė miesto erdvė, kuri jau pasipuošė ryškiomis šventiškomis lemputėmis, mieste jomis taip pat puošiami tiltai, gatvių apšvietimo stulpai, senamiesčio erdvės, Santakos parkas ir kitos vietos, kurios patrauks praeivių dėmesį ir sukurs jaukią atmosferą mieste.

Visos erdvės pilnai papuoštos bus iki lapkričio 28 dienos, kai Kauno rotušės aikštėje bus įžiebta pagrindinė miesto eglė.

Šiais metais miesto eglė primins saldų morengą, o eglutės įvaizdį sumąsčiusi menininkė Jolanta Šmidtienė, anksčiau minėjo, kad po pernai itin spalvingų, gera nuotaika Rotušės aikštę tiesiog sprogdinusių kosminių papuošimų, šiemet nuspręsta grįžti prie vienspalvio derinio – dominuos vanilės balta.

Kalėdų eglutės dirbtuvės

Šventinis eglutės įžiebimas šiais metais vyks kitaip. Masinė šventė nevyks, o įžiebiamą eglutę kauniečiai ir visi norintys galės stebėti per televizorių ekranus arba internetu.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ eglutės įžiebimo momentą transliuos tiesiogiai internetu, tad saugiai, niekur neidami iš namų, galėsite pamatyti pirmieji, kaip atrodys ką tik įžiebta Kauno Kalėdų eglė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA