Dovana ligoniams ir visiems kauniečiams – koncertas iš Garliavos bažnyčios | Kas vyksta Kaune

Dovana ligoniams ir visiems kauniečiams – koncertas iš Garliavos bažnyčios vaizdo įrašas

Lapkričio 16 d., pirmadienį, 20 val. Garliavos Švč. Trejybės bažnyčioje vyks akustinis koncertas, skirtas sergantiesiems onkologinėmis ligomis ir jų artimiesiems palaikyti. Nors koncerto metu fiziškai į bažnyčią žiūrovai nebus įleidžiami, tiesioginę pasirodymo transliaciją galės stebėti visi norintieji saugiai būdami namuose.

Kaip skelbiama pranešime, renginį dovanoja Kauno valstybinio muzikinio teatro atlikėja Emilija Mackevičienė ir vargonininkas, pianistas, šiuo metu kovojantis su onkologine liga, Viktoras Jermolovas.

„Buvo tik vienas klausimas: „Darom koncertą?“ Manęs priversti nereikėjo. Ar tokioje būsenoje pajėgsiu? Dėl dvasinės stiprybės reikia, privalu ir naudinga. Tikiu, kad liga palauks, kol išsigydysiu dvasinę būklę. Turėčiau laukti dienos, kada visi tyrimų atsakymai pasakys – baigta. Širdis liepė, o širdžiai neįsakysi“, – teigia 24 metų amžiaus Viktoras.

Jaunas vyras žinomas kaip įvairių gerumo akcijų, staigmenų Lietuvos žmonėms kūrėjas ir įgyvendintojas. Praėjus dienai po koncerto, Viktorui vėl bus atliekama chemoterapija, tačiau tai vaikino nesulaiko skleisti pozityvumo ir dovanoti džiaugsmo akimirkų savo bendražygiams.

„Noriu pakviesti visus onkologinių ligų bendruomenės narius, artimuosius, draugus, rėmėjus, gydytojus stabtelti. Pirmadienį, 20 val., įsijunkite savo telefoną, planšetę ar kompiuterį ir stebėkite jums skirtą koncertą“, – sakė V. Jermolovas.

Renginyje su žvakute trumpai bus prisiminti ir tylos minute pagerbti išėjusieji, dalyviai pasidalys patirtimis ir mintimis, kaip kovoti su liga, o koncerte skambės šiuolaikinės krikščioniškos muzikos giesmės bei dainos.

Akustinio pasirodymo transliaciją stebėti bus galima šlovinimo grupės „Natus“ socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje bei Katalikų Medijų Centro „YouTube“ paskyroje.

Norintiesiems prisidėti prie koncerto išlaidų padengimo:
Viktoras Jermolovas
Sąsk. nr. LT937300010135431431
Mokėjimo paskirtis: Mes ne vieni

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA