Skaitytoja neapsikentė vaizdo prie Kauno marių: siutas ima | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja neapsikentė vaizdo prie Kauno marių: siutas ima

Šiukšlės prie Kauno marių / Skaitytojos nuotr.

Zuikinėje gyvenančios moters pasivaikščiojimą miške prie Kauno marių aptemdė šiukšlintojų neatsakingumas. Tiesiog vidury lauko prie tako sukrautas atliekas užfiksavusi skaitytoja neslepia – toks netikėlių elgesys tiesiog siutina.

„Na, negaliu daugiau tylėti. Kiek galima visas atliekas po savęs vežti į mišką. Gyvenu Zuikinėj, graži, rami vieta visai šalia marių ir, aišku, yra Kauno marių regioninio parko ženkliukas.

Bet ne visi žmonės yra draugiški aplinkai. O kai savo kiemus ir namus švarinasi ir remontuoja, atliekas būtinai reikia į miškus vežti? Jei žmogus sugeba iki miško privežti ir iškrauti, tai, vadinasi, jis turi transportą, rankas ir kojas, bet galvos ne…“ – apmaudą liejo statybinio laužo ir kitokių šiukšlių krūvą miške įamžinusi moteris.

Skaitytoja apgailestavo žmones nesugebant sumąstyti, kad atliekas galima surūšiuoti, pristatyti į atliekų surinkimo aikšteles.

„Ne, pigiau, lengviau ir greičiau vidury miško išversti, – ironizavo gyventoja. – Nežinau, kada tai buvo padaryta, nes vakarai ilgi ir tamsūs, po darbo mišku neslampinėsi, bet praeitą savaitgalį tos krūvos ten lyg nebuvo.“

Moteris pastebėjo, kad buvusi Zuikinės galinė autobusų stotelė visada skęsta pravažiuojančių piliečių šiukšlėse. „Atsiprašau už rašytines, gal ir išsireiškimo klaidas, bet siutas ima“, – sakė susierzinusi skaitytoja.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA