Pasikeitusi „Messenger“ ikonėlė žymi ne tik dizaino naujoves | Kas vyksta Kaune

Pasikeitusi „Messenger“ ikonėlė žymi ne tik dizaino naujoves

R. Tenio, „Facebook“ nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Populiarios susirašinėjimų programėlės „Messenger“ naudotojai jau kurį laiką gali pastebėti, kad programėlė kiek pasikeitė. Iš pirmo žvilgsnio, atnaujinimai neatrodo dideli, tačiau, pasak „Facebook“, tai yra tik pirmas žingsnis link didesnių pokyčių.

Ko gero, labiausiai dėmesį atkreipiantis pokytis susijęs su dizainu. Programėlės piktograma „nusidažė“ ryškia iš mėlynos į violetinę pereinančia spalva, atsirado naujų temų susirašinėjimo langui bei galimybė vartotojams pasirinkti savo reakcijas.

„Naujas įvaizdis atspindi postūmį link naujo būdo susirašinėti tarpusavyje naudojant jūsų mėgstamiausias programėles ir įrenginius“ – teigiama „Facebook“ įraše.

Kaip skelbia kompanija, tai dar ne visos naujovės, su kuriomis susidurs vartotojai. Programėlės naudotojai nuo dabar taip pat galės bendrauti su „Instagram“ vartotojais. Pastebima, kad kol kas ši funkcija bus prieinama tik Šiaurės Amerikos gyventojams.

Tačiau kai kurie vartotojai dėl šių pokyčių yra kiek susirūpinę. Esą dabar jie turės naudoti savo realius duomenis, kaip vardas ir pavardė, ko anksčiau „Instagram“ nebuvo reikalaujama. Kompanija pažymi, kad visa tai nėra privaloma ir vartotojai šią funkciją gali išjungti.

„Facebook“ pristatė ir galimybę stebėti TV serialus ar kitą video turinį kartu grupėje. Tai reiškia, kad draugai gali tiesiogiai matyti kiekvieno reakciją, bendrauti tarpusavyje. Vienintelis minusas, kurį galima įžvelgti – kad nėra galimybės stebėti turinį iš video platformos „YouTube“.

Taip pat vartotojai nuo šiol gali dar labiau personalizuoti asmenukes keičiant savo išvaizdą. Šie ir kiti pokyčiai, pasak kompanijos, bus naujų susirašinėjimo galimybių pradžia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA