Alkoholio sekmadienį pritrūkę kauniečiai problemą išsprendė savaip | Kas vyksta Kaune

Alkoholio sekmadienį pritrūkę kauniečiai problemą išsprendė savaip

Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno pareigūnai ieško vyrų, kurie Laisvės alėjoje esančiai „Iki“ parduotuvei padarė nuostolių už daugiau nei 300 eurų. Sekmadienio vakarą alkoholio įprastai negalėję įsigyti asmenys nusprendė stipriųjų gėrimų išteklius pasipildyti nusikalstamu būdu.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės, kuomet spalio 18 d., sekmadienį, apie 19.10 val., iš Laisvės alėjoje esančios parduotuvės buvo pasisavinti 8 buteliai viskio ir sugadintos išėjimo durys.

Kaip skelbiama Kauno apskrities VPK pranešime, iš viso parduotuvė patyrė beveik 340 eurų žalą. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrus, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos asmenis, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 303 528 arba rašyti el. paštu andzelika.lasauskaite@policija.lt.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA