Birštono kurortas karantino laikotarpiu siūlo derinti nuotolinį darbą ir laisvalaikį | Kas vyksta Kaune

Birštono kurortas karantino laikotarpiu siūlo derinti nuotolinį darbą ir laisvalaikį

Birštono turizmo informacijos centro nuotr.

Lietuvoje paskelbus karantiną, Birštono kurorte paslaugas teikia 38 apgyvendinimo objektai ir 9 maitinimo įstaigos, gaminančios maistą ir siūlančios jį išsinešti į namus. Dėl sveikatinimo paslaugų ir puikios miesto infrastruktūros į kurortą atvykę svečiai ras ką veikti visą karantino laikotarpį. Birštonas yra puiki vieta nuotoliniam darbui: atvykus ilgesniam laikui čia galima suderinti darbą ir sveikatinimą.

[galerija kiek=”12″]

„Karantino laikotarpiu miestas ir toliau atviras svečiams, norintiems pažinti kurortą, sveikatintis, kvėpuoti grynu oru, sportuoti ir išbandyti naujus turistinius maršrutus. Birštono privalumas – sveikatinimo procesai prasideda tik išėjus iš gyvenamosios vietos, todėl laikantis saugumo reikalavimų, čia galima puikiai derinti imuniteto stiprinimą su nuotoliniu darbu“, – pranešime žiniasklaidai teigia Birštono turizmo informacijos centro direktorė Rūta Kapačinskaitė.

Atvykusieji į kurortą gali mėgautis jaukių vilų, poilsio namų, apartamentų ir viešbučių teikiamomis paslaugomis. Šiuo laikotarpiu Birštone veikia 38 apgyvendinimo įstaigos, tarp kurių 4 didieji objektai – medicininės paskirties paslaugas teikiančios „Eglės sanatorija“, „Tulpės“ sanatorija, sanatorija „Versmė“ ir viešbutis „Vytautas Mineral SPA“. Su kitais veikiančiais objektais galite susipažinti čia. Veiklą karantino laikotarpiu sustabdė viešbučiai „Royal SPA Residence“ ir „Vytautas Active“.

Birštono kurortas / Birštono turizmo informacijos centro nuotr.

Birštono kurorte ir toliau dirba 9 maitinimo įstaigos („AsMeniška krautuvėlė“, „Audenis“, „Bir. Bur.Bar“, „Burbulas“, „Sultono užkandinė“, „Sušinė“, „Šakočių kepykla“, „Dzūkiškos bandos“, „4 Sezonai“), kurios kviečia užsisakyti ir maistą išsinešti arba siūlo maisto pristatymo paslaugą. Daugiau informacijos apie maitinimo sektoriaus veiklą Birštone čia.

Visa kurorto infrastruktūra yra puikiai pritaikyta kokybiško laiko leidimui gamtoje. Birštono savivaldybė garsėja puikiai įrengtomis, nemokamai visiems prieinamomis erdvėmis, kurios viena nuo kitos yra išsidėsčiusios nedideliais atstumais: Nemuno kilpų apžvalgos bokštas, Druskupio vandens garinimo bokštas, Nemuno krantinė, Žvėrinčiaus miškas, Miesto centrinis parkas, Vytauto parkas, piliakalnis ir kitos erdvės. Informacija, ką veikti Birštone pateikiama čia.

Programėlė „Visit Birštonas“ / Birštono turizmo informacijos centro nuotr.

Aktyvaus laisvalaikio mėgėjus kviečiame parsisiųsti „Visit Birštonas“ mobiliąją programėlę, kurioje rasite įdomiausius kurorto maršrutus, lankytinas vietas, interaktyvias edukacijas ir kitą aktualią informaciją. Renginių organizatoriai „Čiulba-ulba“ ir „Train Brain“ kurorte teikia bekontaktes ekskursijas, jas išbandyti galima ir karantino metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA