Iš ligoninės į Kauno socializacijos centrą parvežta nepilnametė pasipustė padus | Kas vyksta Kaune

Iš ligoninės į Kauno socializacijos centrą parvežta nepilnametė pasipustė padus

R. Tenio, Kauno AVPK nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai ieško 2005 metais gimusios M. J., kuri jau kurį laiką negrįžta į įstaigą Kaune, Purienų gatvėje.

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, nepilnametė lankė Purienų gatvėje esantį Kauno vaikų socializacijos centrą „Saulutė“. Kaip naujienų portalui nurodė įstaigos atstovai, mergaitė dingo dar pirmoje rugsėjo pusėje.

Nepilnametė buvo pristatyta į ligoninę, tada budintis centro darbuotojas naktį ją parvežė, o iš automobilio tik išlipusi paauglė dėjo į kojas ir jos sulaikyti nepavyko.

Kauno pareigūnų ieškoma nepilnametė / Kauno AVPK nuotr.

Apie dingimą „Saulutės“ personalas pareigūnams pranešė tuoj pat, su policija dėl šio įvykio nuolat palaikomas ryšys. Mergaitė pabėga ne pirmą kartą, portalo duomenimis, ji turi žalingų įpročių.

Asmenis, mačiusius ar žinančius nepilnametės M. J. buvimo vietą bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu (8 700) 64955, skambinti skubios pagalbos telefonu 112 arba rašyti el. paštu aida.venciene@policija.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA