Savaitgalį saulės bus nedaug, tačiau šilumos netrūks | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį saulės bus nedaug, tačiau šilumos netrūks

R. Tenio nuotr.

Šeštadienio dieną daugelyje rajonų dangus bus apniukęs, pragiedrulių pasitaikys tik kai kur, didesnė tikimybė šiaurės vakariniuose rajonuose. Iš tankesnių debesų vietomis negausiai palis, iškris dulksna.

Kaip skelbia Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba, ryto valandomis kai kur tvyros rūkas, dieną jis išnyks, bet kai kur matomumas vėl gali sumažėti. Vidutinio stiprumo vėjas pūs iš pietvakarių. Temperatūra įdienojus pakils iki 8–13 laipsnių šilumos. Vėsiausia diena bus šalies pietryčiuose, šilčiausia prie jūros ir šiaurės vakariniuose rajonuose.

Sekmadienio naktis išliks debesuota, daug kur truputį palis, kris dulksna. Nestiprus vėjas pūs iš pietvakarių, vakarų. Naktis bus šilta, temperatūra nekris žemiau 5–10 laipsnių.

Sekmadienio dieną dangumi plauks tankūs debesys, bet ir saulė tai vienur, tai kitur pasirodys. Storesni debesys kai kur atneš silpno lietaus ar dulksnos. Nestiprus pietvakarių, vakarų vėjas suksis iš šiaurės vakarų. Oras šils iki 9-13 laipsnių šilumos.

Kitos savaitės pradžioje naktimis debesys prasisklaidys labiau, bet dienomis vėl tankės, trumpai ir silpnai palis tik kai kur. Naktimis vės iki 0–5, pajūryje 6–8 laipsnių šilumos, dienomis šilumos liks vis mažiau – pirmadienį šils iki 7–12, antradienį – 6–11 laipsnių šilumos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA