Eismo dalyvius bauginę chuliganai su „BMW“ prisivažinėjo | Kas vyksta Kaune

Eismo dalyvius bauginę chuliganai su „BMW“ prisivažinėjo

Kas vyksta Kaune grupės nuotr.

Internete šeštadienį vos prieš kelias valandas išplatintas vaizdo įrašas ir žinutė su įspėjimu apie galimai chuliganiškai vairuojančius eismo dalyvius tapo pranašiškais. Minėtas automobilis magistralėje šalia Kauno pateko į eismo įvykį, kurio metu vienas žmogus sužeistas, o kaip paaiškėjo atvykus policijos pareigūnams, „BMW“ vairuotojas buvo visiškai girtas.

Facebook bendruomenės grupėje „Viskas apie automobilius“ vartotojai pasidalino žinute, jog vairuotojai saugotųsi agresyviai nusiteikusio vairuotojo su „BMW“ markės automobiliu.

„Saugokitės šio vairuotojo. Įvažinėdamas į autostradą, apsilenkė mašinas per kelkraštį, užkišo kitiems vairuotojams, mums prilipo prie užpakalio, signalino šviesomis, rodė įvairius gestus. Pati mašina be priekinių numerių, bamperio. Matosi, jog automobilis techniškai netvarkingas, o pats vairuotojas galimai kažko privartojęs“, – teigia eismo dalyviai, viešai išplatinę vaizdo įrašą ir kitiems eismo dalyviams nusiuntę perspėjimą.

Internautai teigia, kad minėto automobilio ekipažas, ties 9-ojo forto nusukimu į Kauną, rėžėsi į kitą „Volvo“ markės automobilio galą.

BMW avarija Kaune / Kas vyksta Kaune grupės nuotr.

Kaip portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno apskrities policijos budėtojas, šeštadienį 16:13 val. neblaivus „BMW“ vairuotojas, kuriam įvykio vietoje nustatytas 2,12 promilės girtumas, susidūrė su ta pačia kryptimi važiavusiu „Volvo“ automobiliu. Informuojama, jog vienas iš „Volvo“ ekipažo narių išvežtas į ligoninę.

Policija kol kas nedetalizuoja, ar jiems buvo pranešta apie šį chuliganiškai vairuojantį „BMW“ vairuotoją ir kodėl jis nebuvo sustabdytas dar iki įvykstant eismo įvykiui. Kauniečiai teigia, kad šis „BMW“ ekipažas Kauno apylinkėse siautėjo ir baugino vairuotojus visą šeštadienį, tačiau juos sustabdė tik smūgis į kitų eismo dalyvių automobilį, važiavusį ta pačia kryptimi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA