Vytauto Didžiojo tiltas sunkiai pravažiuojamas: eismą stabdo neapskaičiuotu manevru pasibaigusi avarija | Kas vyksta Kaune

Vytauto Didžiojo tiltas sunkiai pravažiuojamas: eismą stabdo neapskaičiuotu manevru pasibaigusi avarija

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Penktadienio rytą Aleksotą ir senamiestį jungiantis tiltas kauniečius pasitinka spūstimis, čia susidūrus lengvajam automobiliui ir vilkikui, kitą Nemuno pusę vairuotojams pasiekti itin sudėtina.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, eismo įvykis prie Vytauto Didžiojo tilto įregistruotas apie 8.55 val. Pirminiais duomenimis, nukentėjusiųjų nėra, tačiau policijos pareigūnai dirba įvykio vietoje.

Budinčiojo pareigūno teigimu, nelaimės metu susidūrė lengvasis „Mercedes-Benz“ automobilis ir vilkikas. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Avarija prie Vytauto Didžiojo tilto / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Tiesa, internautai „Kas vyksta Kaune“ grupėje spėliojo, ar dvi miesto dalis jungiančiu tiltu visgi gali važiuoti vilkikai. „Jei tonažas leidžia – gali“, – diskutavo kauniečiai.

„Vietoj to, kad lengvoji palauktų, kol autobusas ir fūra pravažiuos, tai ne, lenda vis tiek. Taip ir būna, kai pas vairuotojus nulis supratimo“, – piktinosi internautai.

Eismo įvykio liudininkų teigimu, nelaimės metu į šoninį „Mercedes-Benz“ langą sulindo vilkiko priekabos kampas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA