Kaune – girto vairuotojo gaudynės: sustojo tik atsitrenkęs į pėsčiųjų perėjos ženklą | Kas vyksta Kaune

Kaune – girto vairuotojo gaudynės: sustojo tik atsitrenkęs į pėsčiųjų perėjos ženklą

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Antradienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo specialiųjų tarnybų sujudimą Petrašiūnuose. Kaip paaiškėjo, Romo Kalantos gatvėje sulaikytas nuo policijos pareigūnų sprukęs neblaivus 54-erių metų vairuotojas.

Kaip naujienų portalui nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, 21.39 val. Kaune, K. Baršausko gatvėje nestojo pareigūnų stabdomas automobilis „Volkswagen Golf“, kuris važiavo Petrašiūnų link, o vėliau, R. Kalantos gatvėje, atsitrenkė į pėsčiųjų perėjos stulpą.

1966 metais gimusiam vairuotojui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1.35 prom. Vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą.

Į nelaimės vietą skubėjo ir ugniagesiai. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, apie 21.53 val. buvo gautas pranešimas, kad automobilis atsitrenkė į kelio atitvarus.

Atvykus ugniagesiams, automobilis „VW Golf“ buvo atsitrenkęs į kelio atitvarus, atjungtas automobilio akumuliatorius, nuplauta kelio danga, prispaustų žmonių nebuvo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA