Visoje Lietuvoje keičiama „Omniva LT“ siuntų pristatymo tvarka | Kas vyksta Kaune

Visoje Lietuvoje keičiama „Omniva LT“ siuntų pristatymo tvarka

Asociatyvi / „Omniva“ nuotr.

Lietuvoje sparčiai daugėjant Covid-19 atvejų, didžiausią paštomatų tinklą Lietuvoje valdanti bendrovė „Omniva LT“ nuo lapkričio 3 d. savo iniciatyva laikinai keičia siuntų pristatymo paslaugas visoje Lietuvoje.

Laikinai stabdoma kurjerinių siuntų paėmimo ir pristatymo paslauga privatiems klientams. Siekiant maksimaliai sumažinti kontaktą ir koronaviruso plėtros galimybes, visos iki šiol užsakytos kurjerinės siuntos bus nukreiptos į paštomatus be išankstinio gavėjo perspėjimo. Nuo šiol norėdami išsiųsti siuntą, privatūs klientai galės tai padaryti tik paštomatu.

Visos paštomatinės siuntos bus pristatomos tik į paštomatus. Susiklosčius situacijai, kai siuntos gavėjas yra saviizoliacijoje, didelės rizikos grupėje ar dėl karantino sąlygų negali atsiimti siuntos iš paštomato, kviečiame solidarizuotis ir paprašyti siuntą iš paštomato atsiimti kaimynų ar artimųjų.

Verslo klientams kurjerinių siuntų paėmimas iš nurodyto adreso ir pristatymas į verslo adresus vyks bekontakčiu būdu, rašoma „Omniva“ pranešime žiniasklaidai.

„Kiekvieną dieną sekame esamą situaciją šalyje dėl Covid-19 atvejų. Matydami sparčiai augančią užsikrėtimų statistiką, nusprendėme nieko nelaukdami pradėti taikyti šiai dienai maksimalias prevencines priemones ne tik raudonoje zonoje atsidūrusiose savivaldybėse, bet ir visoje Lietuvoje. Mūsų darbuotojų bei klientų saugumas yra didžiausias prioritetas“, – sako „Omniva LT“ operacijų departamento direktorė Giedrė Vaitekūnaitė.

„Omniva LT“ taip pat imasi papildomų atsargumo priemonių: kurjeriai dirba su kaukėmis ir vienkartinėmis pirštinėmis, nuolat dezinfekuoja rankas, teikdami paslaugas visoje Lietuvoje. Per kiekvieną vizitą prie paštomato dezinfekuoja visus kurjerio ir klientų liečiamus paštomatų paviršius.

Bendrovė ragina žmones siuntas iš paštomatų atsiimti kaip galima greičiau, kad būtų atlaisvintas siuntos skyrelis ir į jį būtų galima įdėti kitą siuntą. Taip pat, nepaisant reguliarios paštomatų dezinfekcijos, naudojantis paštomatu patariama mūvėti pirštines arba iškart pasinaudojus paštomatu dezinfekuoti rankas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA