Avarija netoli „Megos“ piko metu: per Kauną nusidriekė kilometrinės spūstys | Kas vyksta Kaune

Avarija netoli „Megos“ piko metu: per Kauną nusidriekė kilometrinės spūstys

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Skaitytojai dalinasi skaudžia avarija netoli „Megos“, antradienio vakarą susidūrus dviems lengviesiems automobiliams eismas tapo sunkiai pravažiuojamas, o visomis kryptimis, anot skaitytojų, nusidriekė didelės spūstys.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, eismo įvykis įregistruotas 16.56 val., gautas pranešimas, jog nusileidus Islandijos plentu link Panerių gatvės, sankryžoje susidūrė du „Volkswagen“ automobiliai. Po smūgio, vienas jų atsitrenkė į tvorą.

Kaip nurodė pareigūnas, įvykio metu nukentėjo abiejų automobilių vairuotojai, nors pirminiais duomenimis gyvybei pavojaus nėra, tačiau jie pristatyti į gydymo įstaigą. Abu vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kaunietis, kuris pranešė apie susidariusią didelę spūstį, jis nurodė, kad kamščiai net kelių kilometrų. O automobiliai pro įvykio vietą vos pravažiuoja.

„Norėjau pranešti, jog po tiltu šalia „Megos“ įvyko avarija, tai nuo Kauno pusės bent 2 km. spūstis. Per tiltą irgi sunkiai automobiliai juda nusileidimu į Panerių gatvę. Vietoje pareigūnai, tačiau pro avariją lengvosios dar pravažiuoja, tačiau didesnis automobilis tai tikrai netilptų“, – teigė skaitytojas.

Budintis pareigūnas užtikrino, kad eismo įvykio vietoje dirba pareigūnai ir eismą reguliuoja.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA