Fiksuoja skaitytojai: Kauno pareigūnai bėdoje tikrai nepaliks | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: Kauno pareigūnai bėdoje tikrai nepaliks

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Pirmadienį portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė įrašas, kur užfiksuota, kaip policininkai padeda garbaus amžiaus moteriai. Internautai džiaugėsi, kad tarp Kauno pareigūnų tikrai netrūksta gerų žmonių.

Kaip teigė įrašu „Kas vyksta Kaune“ grupėje pasidalijusi moteris, ji užfiksavo Kaune centre, prie verslo centro „Magnum“, pro šalį važiavusius pareigūnus, kurie pamatė nugriuvusią senyvo amžiaus močiutę ir nedvejodami ištiesė pagalbos ranką.

„Šaunuoliai Kauno pareigūnai! Pamatę, kad nukrito senyvo amžiaus močiutė, iškart įsijungė mirgalkes, padavė atbuliniu ir atvyko jai padėt“, – džiaugėsi ji.

Neabejingi pareigūnai / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Nors didžioji dalis kauniečių komentuodami įrašą negailėjo gerų žodžių kilniai pasielgusiems pareigūnams, netrūko manančių, kad ši situacija nėra nieko ypatinga, esą tai tik įprastas policijos darbas. Treti teigė, kad pareigūnai išties noriai žmonėms padeda retai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA