N. Pareigytė koronavirusu galėjo užsikrėsti populiariame Kauno naktiniame klube | Kas vyksta Kaune

N. Pareigytė koronavirusu galėjo užsikrėsti populiariame Kauno naktiniame klube

delfi.lt 2020/10/30 18:12
DELFI nuotr.

Grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė sulaukė teigiamo „Covid-19“ testo atsakymo. Renginių vedėja ir atlikėja svarsto, kad virusą galėjo pasigauti penktadienį, kuomet koncertavo naktiniame klube „Taboo“.

„Tąkart dieną buvome atvykę pasirepetuoti, paskui važiavome namo, o vakare – tiesiai į užkulisius, kuriuose buvome tik mes trise ir į sceną“, – „Delfi“ pasakojo žinoma moteris.

Atlikėja pirmuosius simptomus pajuto sekmadienį. Nors spėliojo, kad savijautą paveikti galėjo įprastinis nuovargis po savaitgalio darbų arba tiesiog peršalimas, nutarė kreiptis dėl koronaviruso testo. Deja, čia susidūrė su problema.

„Šiuo metu be galo sunku prisiskambinti karštąja linija. Aš pati prisiskambinau per tris dienas. Buvau nusistačiusi pirmąją dieną skambinti po kartą į valandą – nepavyko. Antrą dieną taip pat nepavyko. Yra žmonių, kurie testų prašo nejausdami visai jokių simptomų. Taip daryti nereikėtų.

Nes tiems, kuriems iš tiesų reikia testo, prisiskambinti karštąja linija dabar be galo sunku. Jeigu jaučiate simptomus – suprantama. Tačiau jeigu tiesiog manote, kad galėjote kažkur pasigauti virusą, keletą dienų pabūkite namie, stebėkite situaciją“, – patarė dainininkė.

Nijolei koronavirusas pasireiškė neįprastais simptomais, kurie buvo kur kas silpnesni nei sergant gripu.

„Maždaug prieš ketverius metus sirgau gripu. Man buvo be galo blogai… Na, taip blogai, kad net negaliu apsakyti. Moterys gali daug pakelti, bet tuo metu galvojau, kad esu viena koja grabe. Pasireiškė haliucinacijos, buvo silpna, bloga. Tad šįkart buvau įsitikinusi, kad tiesiog peršalau.

Kadangi mano šeimoje yra medikų, kurie sako, kad sirgdamas koronavirusu turi labai stipriai ir dažnai kosėti, o, pavyzdžiui, sloga pasireiškia retam. Mano atveju ir sloga buvo pradėjusi bėgti, ir pakosčiojau tik kelias dienas. Dar jutau nugaros skausmus. Bet tikrai neskaudėjo viso kūno ir nelaužė kaulų, kaip sergant gripu. Koronavirusas pasireiškė šimtą kartų lengvesne forma nei gripas“, – tikino pašnekovė.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA