Vėlinių savaitgalį – viešojo transporto pakitimai | Kas vyksta Kaune

Vėlinių savaitgalį – viešojo transporto pakitimai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ilgąjį Visų šventųjų ir Vėlinių savaitgalį, kuomet miesto gyventojai važiuoja lankyti artimųjų kapų – papildomas maršrutinių autobusų eismas.

Kaip skelbia „Kauno autobusai“, siekiant užtikrinti kiekvieno keleivio patogesnę ir greitesnę kelionę Kauno miesto transportu, spalio 31 d. bei lapkričio 1-2 dienomis važiuos šie maršrutai:
20A maršrutas Kauno pilis – Prezidento V. Adamkaus gimnazija. 25 maršrutas Geležinkelio stotis – Karmėlavos kapinės. 39A maršrutas Kauno pilis – Romainių kapinės.

Taip pat 39 maršrutas Romainiai – Kauno klinikinė ligoninė – Neveronių g. (Neveronys). 44 maršrutas Kauno pilis – Ledos kapinės. 47B maršrutas Kauno pilis–Kleboniškis. 61 maršrutas Geležinkelio stotis–Vainatrakio kapinės. 62 maršrutas Geležinkelio stotis–Kauno tiekimas.

Lapkričio 2 d. autobusai ir troleibusai važiuos pagal sekmadienio eismo tvarkaraščius. Nuo lapkričio 3 d. 61-ojo maršruto mažos talpos autobusas važiuos tik poilsio dienomis.

Daugiau informacijos čia.

Taip pat „Kas vyksta Kaune“ primena, kad kasmet lapkričio 1-ąją Kauno širdyje tekanti „Sielų upė“ šįsyk bus kitokia. 19-oji žvakelių upė tekės internetinėje erdvėje.

Rekomendacijos Vėlinių savaitgaliui

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga ragina laikytis rekomendacijų ir būti atsakingais, neorganizuoti bendrų pasisėdėjimų su giminaičiais.

„Žmonės turi pasidomėti į kokią savivaldybę jie vyksta, ar ten negalioja susibūrimų ribojimas, kaukių dėvėjimas. O jei net yra vykstama į savivaldybę, kur nėra dar paskelbtas karantinas, tikrai nebus per daug, jei žmonės ir ten dėvės kaukes ir saugosis“, – kalbėjo A. Veryga.

„Ir dar vienas patarimas – pats kapinių lankymas, jei žmonės ten nesibūriuoja, nesusitikinėdami su kažkuo, tai rizikos nekelia. Bet prašymas žmonėms yra nevažiuoti ir nelankyti giminaičių. Taip pat neorganizuoti susitikimų, pasisėdėjimų prie bendro stalo“, – ragino ministras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA