Humoristui J. Jankevičiui patvirtintas koronavirusas | Kas vyksta Kaune

Humoristui J. Jankevičiui patvirtintas koronavirusas

DELFI nuotr.

Trečiadienio pavakarę humoristas ir televizijos laidų vedėjas Justinas Jankevičius socialiniame tinkle „Instagram“ pranešė apie jam diagnozuotą koronaviruso infekciją.

Zdarova, čia yra Justinas Jankevičius ir tai yra pirma diena, kai aš pakilau iš lovos po man diagnozuoto COVID-19. Yes. Pasigavau, tris dienas karščiavau, rangiausi kaip žaltys, kaulus laužė, galvą skaudėjo ir t.t. Tai va, išlindau sveikas, gyvas. Na dar nesveikas, bet gyvas“, – socialiniame tinke pranešė humoristas.

Šeštadienį sulaukęs neigiamo koronaviruso atsakymo, J. Jankevičius nusprendė atlikti pakartotinį testą.

Įtarimai dėl užsikrėtimo koronavirusu pradėjo sklisti dar ketvirtadienio vakarą, kai „Domino“ teatras pranešė, kad dėl J. Jankevičiaus saviizoliacijos atšaukiamas „Alkoholio biblijos“ šou.

„Aš turėjau kontaktą, sėdėjau renginyje šalia žmogaus, kuriam, kaip vėliau paaiškėjo, diagnozuotas koronavirusas. Nuvažiavau šiandien pasidaryti testo ir aš, o rytoj bus aišku, ar bus kažkas, ar ne. O šiaip jokių sveikatos problemų nėra“, – Delfi apie situaciją spalio 23-ąją pasakojo J. Jankevičius.

„Aš pasigavau Covidą, tiesiog sėdėdamas šalia žmogaus, kuris kaip vėliau paaiškėjo, sirgo covidu. ir pasidariau testą iš karto, po 3-jų dienų, gavau negative, tada po paros, naktį, prasidėjo tūsofkė, prasidėjo visi kaulų laužymai, karščiavimai ir taip toliau“, – socialiniame tinkle „Instagram“ apie savo susirgimą pasakojo laidų vedėjas.

J. Jankevičius pastebi, kad neapsimoka testo darytis anksčiau ir mėtyti pinigų, nes aktyvus virusas pasidaro tik po 5 dienų.

„Jeigu darysitės covido testą, tai po 5 dienų jis tik pradeda būti aktyvus, tai nemėtykit pinigų, aš išleidau 75 eurus va taip, tiesiog į balą. Nu bet ką, uždirbam, ne taip kad čia visus renginius atšaukė“, – toliau tęsė komikas.

„O jei sėdėsit renginį, nu blemba, gal dėvėkite tas kaukes. Bendrai paėmus, 3 dienos, man buvo pakankamai lengvi simptomai, bet žiauriai nemalonu. Saugokite save, nes Covidas vienas iš nemaloniausių dalykų, kuriuos man teko patirti per labai ilgą laiką“, – istoriją užbaigė J. Jankevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA