Keliaujantiems Kaune ir už jo ribų – atsinaujinusi programėlė ir nemokami 8 eurai pirmajam važiavimui | Kas vyksta Kaune

Keliaujantiems Kaune ir už jo ribų – atsinaujinusi programėlė ir nemokami 8 eurai pirmajam važiavimui

Organizatorių nuotr.

Populiari Kauno pavežėjimo paslaugų bendrovė „GoFast“, jau daugiau kaip dešimt metų klientų vertinama už vairuotojų profesionalumą bei kainų pastovumą, pristatė naujas patogaus bei greito susisiekimo galimybes atveriančią mobiliosios programėlės versiją. Jos dėka kauniečiai, miesto svečiai bei įmonių atstovai gali ne tik paprastai valdyti savo keliones, bet ir nuvažiuotus kilometrus paversti į premijas bei pasinaudoti 8 Eur nuolaida pirmajam važiavimui.

„Siekdami dar labiau supaprastinti mūsų klientų keliones bei pradžiuginti nuolatinius „GoFast“ pavežėjimo paslaugų vartotojus, sukūrėme ir rudens pradžioje sėkmingai pristatėme naująją „GoFast“ programėlės versiją. Jos dėka vienoje platformoje patogiai apjungėme keleivių bei įmonių poreikius bei integravome nuolatinius mūsų keleivius džiuginsiančią nuolaidų programą“, – sako pavežėjimo paslaugų bendrovės „GoFast“ atstovas.

Naudos – tiek keleiviams, tiek įmonėms

Pastoviomis kainomis bei vairuotojų profesionalumu garsėjanti Kauno pavežėjimo bendrovė populiari tiek tarp individualių keleivių, tiek tarp įmonių. Naujoji „GoFast“ programėlės versija, pasinaudojus GPS funkcija, leis pavežėjimo į norimą vietą išsikviesti itin paprastai. Pasirinkus esamą lokaciją pagal GPS bei įvedus galutinį tikslą, programėlėje įdiegti algoritmai apskaičiuos važiavimo kainą, kuri paslaugų užsakymo eigoje nebepasikeis.

„Programėlės vartotojai turi galimybę važiuoti iš taško A į tašką B už priimtiną, rinkoje itin konkurencingą kainą. Mūsų bendrovė kainomis nediferencijuoja ir netaiko papildomų daugiklių, tad nesvarbu koks būtų paros metas ar užimtumas – maršruto kaina nepakis. Naudodamiesi programėle klientai turi dvi atsiskaitymo galimybes – grynaisiais vairuotojui, arba priregistravus banko kortelę programėlėje“, – sako „GoFast“ atstovas.

Tiesa, ypatingai naujoji pavežėjimo paslaugų bendrovės programėlė pradžiugino nuolatinę paslaugų teikimo sutartį su „GoFast“ sudariusias įmones.

Kauno pavežėjimo paslaugų bendrovė „GoFast“ / Organizatorių nuotr.

„Įmonių programoje dalyvaujančios bendrovės atstovas gali prisijungti prie savo įmonės sistemos ir pridėti visus darbuotojus, kuriems leidžia važiuoti naudojantis įmonės sąskaita. Programėlėje įmonės atstovas gali labai paprastai, aiškiai ir patogiai sekti darbuotojų keliones realiuoju laiku, matyti kur ir už kokią sumą jie keliavo. Tiesa, yra galimybė ir apriboti kelionių maršrutus – leisti važiuoti tik į nurodytas vietas. Pavyzdžiui, į įmonės ar įmonės klientų biurus“, – teigia bendrovės atstovė.

Nuolaidų programos nuolat keliaujantiems

Pavežėjimo paslaugų bendrovės „GoFast“ atstovas teigia, jog naujoji programėlės versija keleiviams atvėrė ne tik patogesnių bei greitesnių kelionių galimybes, bet ir išskirtinę nuolaidų programą.

„Nuo šiol kiekvieno, keliaujančio su „GoFast“ programėle paskyroje sumuojasi nuvažiuoti kilometrai, kurie pasiekus tam tikrą ribą virstą į nuolaidą. Pasiekus pirmąjį 100 kilometrų etapą gaunama 2 proc. dydžio premija nuo nuvažiuotos sumos. Pasiekus 300 kilometrų ribą – grįžta 3 proc. nuo sumos. Pravažiavus 800 kilometrų – dar 5 proc. Sukauptą premiją klientai gali panaudoti pasirinkę specialų apmokėjimo būdą – „GoFast“ premiją“, – sako pavežėjimo paslaugų bendrovės atstovas.

Kita naudinga nuolaidų programos funkcija „GoFast“ programėlėje – VIP maršrutai. Išsisaugojus pagrindinius adresus, kuriais važinėjama, klientai gali siųsti užklausą dėl specialios nuolaidos nuolatiniam maršrutui.

„Pavyzdžiui, darbo ir namų maršrutą išsisaugoję tarp VIP maršrutų, keleiviai gali siųsti mums nuolaidos užklausą, mes ją patvirtinsime ir šią savo reguliarią keliavimo kryptį jie galės įveikti pigiau“, – teigia įmonės atstovas.

Nuo 2006 metų sėkmingai Kauno mieste veikianti pavežėjimo paslaugų bendrovė „GoFast“ naujosios programėlės dar neišbandžiusius kauniečius bei miesto svečius kviečia pasinaudoti 8 Eur vertės pirmosios kelionės nuolaida. Parsisiųsti programėlę į savo išmaniuosius telefonus keleiviai gali čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA