Aleksote kaktomuša susidūrus dviem automobiliams, gatvė sunkiai pravažiuojama (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Aleksote kaktomuša susidūrus dviem automobiliams, gatvė sunkiai pravažiuojama (papildyta)

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Pirmadienio vakarą nelaimė įvyko Julijanavos gatvėje, kur vienas į kitą įsirėžė du lengvieji automobiliai. Avarijos metu nukentėjo vienas žmogus, vairuotojų teigimu, eismo pralaidumas čia geroka sumažėjęs.

Kaip apie 19 val. informavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, nelaimė įvyko ties Aleksote esančia Julijanavos ir Suvalkiečių gatvių sankryža – čia kaktomuša susidūrė du automobiliai.

Anot kauniečio, dėl avarijos Julijanavos gatvė iš abiejų pusių nepravažiuojama. Įvykio vietoje matyti ant važiuojamosios dalies išbėgę automobilių eksploataciniai skysčiai, abi transporto priemonės smarkiai sudaužytos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie avariją Aleksote gautas 17.51 val., susidūrė automobiliai „Opel“ ir „BMW“.

Pirminiais duomenimis, „Opel“ vairuotojas skundėsi galvos ir krūtinės skausmais, greitosios medicinos pagalbos brigada žmogų išvežė į Kauno klinikas.

Nustatinėjamas vairuotojų blaivumas, policija dar dirba avarijos vietoje. Budinčio pareigūno žiniomis, intensyvus eismas Julijanavos gatve nevyksta, tačiau šiuo metu čia pravažiuoti gali būti sunkiau.

Papildyta spalio 27 dieną 10.54 val.

Kauno apskr. VPK duomenimis, apie 17.45 val. Kaune, Julijanavos g., nuo Suvalkiečių g. Link Dobilų g., važiavęs automobilis „BMW“, vairuojamas vyro 1987 metais gimusio vyro, pirminiais duomenimis išvažiavo į priešingos krypties eismą ir susidūrė su automobiliu „Opel Zafira“, vairuojamu 1996 metais gimusio vyro, kuris dėl patirtų sužalojimų buvo pristatytas į gydymo įstaigą.

„BMW“ vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,57 prom.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA