„Evolution Lithuania“ atidaro transliacijų studiją Kaune | Kas vyksta Kaune

„Evolution Lithuania“ atidaro transliacijų studiją Kaune

Organizatorių nuotr.

Visame pasaulyje lyderiaujanti IT sprendimų gyviems žaidimams įmonė „Evolution“ jau atidarė transliacijų studiją „Alia“ verslo centre, įsikūrusiame Kaune. Taip pat kompanija organizuoja atvirų durų dienas, kuriose gali apsilankyti kiekvienas, svarstantis pradėti karjerą tarptautineje kompanijoje.

Apie planus įsikurti Lietuvoje tarptautinė įmonė paskelbė spalio pradžioje. Iki 2020-ųjų pabaigos studijoje planuojama net 150 darbo vietų.

„Šiuo metu aktyviai samdome entuziastingus paslaugų srityje norinčius dirbti asmenis, kurie taptų mūsų augančios komandos Kaune dalimi. Siūlome puikią galimybę siekti karjeros tarptautinėje aplinkoje, pradedant virtualaus krupjė ir kortų maišytojo pozicijomis. Visų su darbu susijusių įgūdžių išmokome specialioje Akademijoje, kursuose praleistas laikas taip pat apmokamas“, – pasakoja „Evolution“ personalo vadovė Lietuvoje Sandra Timonina.

„Evolution“ transliacijų studijos atidarymas / Organizatorių nuotr.

Studija Kaune – jau 9-oji tokio tipo „Evolution“ studija pasaulyje. Beje, šis miestas – ir 15-ta lokacija, kurioje įmonė vykdo savo veiklą. Kaune „Evolution“ pristato bei tobulina populiariausius savo produktus, o ateinančiais metais planuoja plėsti komandą net iki 1000 darbuotojų.

„Bendrovei augant, bus sukurta daugiau aukštų darbo vietų ir tie darbuotojai, kurie prisijungia dabar, turės puikią progą pretenduoti ir per vienerius metus šoktelėti karjeros laiptais. Tikime profesiniu tobulėjimu ir pirmiausia galimybes suteikiame savo žmonėms“, – teigia „Evolution Lithuania“ operacijų vadovė Olga Strelkova.

„Evolution“ transliacijų studijos atidarymas / Organizatorių nuotr.

„Evolution“ kviečia visus, susidomėjusius darbo galimybėmis, apsilankyti atvirų durų dienose, vyksiančiose spalio 27 ir 29 dienomis. Jų metu bendrovė pristatys tiek inovatyvią studiją, tiek šiuo metu atviras darbo vietas Kaune.

Dėl Vyriausybės rekomendacijų COVID-19 pandemijos metu, vietų skaičius renginiuose yra ribotas. Norintys užsiregistruoti į renginį yra kviečiami kreiptis į „Evolution“ personalo vadovę S. Timoniną el. pašto adresu stimonina@evolution.com arba registruotis „Facebook“ renginyje.

„Evolution“ yra inovatyvių programų, skirtų internetiniams žaidimams, rinkos lyderis su beveik 7000 darbuotojų, įsikūrusių net 15-oje šalių. Nuo 2015 m. kompanija buvo įrašyta NASDAQ Nordic biržoje ir dabar yra viena iš sparčiausiai augančių šios biržos įmonių.

„Evolution“ transliacijų studijos atidarymas / Organizatorių nuotr.

Gyvybingumas, komandinis darbas ir nuolatinės pastangos siekti geriausio yra svarbios kompanijos vertybės. „Evolution“ siekia tapti savo verslo šakos lyderiu. Su produktais, kurie nuo A iki Z vystomi pačioje įmonėje, nuo dizaino iki programavimo ir techninės dalies kūrimo, „Evolution“ siūlo novatoriškus techninius sprendimus bei plečia kokybiško klientų aptarnavimo internete galimybių ribas.

Daugiau apie karjeros galimybes „Evolution“ skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA