Skaudi avarija Marvelėje: iš vilkiko kabinos nieko neliko | Kas vyksta Kaune

Skaudi avarija Marvelėje: iš vilkiko kabinos nieko neliko

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Ketvirtadienį, prieš pat vidurdienį, Marvelėje darbavosi gausios specialiųjų tarnybų pajėgos. Pranešama, kad Užnemunės gatvėje nesuvaldytas vilkikas apvirto ant stogo, o jo vairuotojas patyrė rimtus sužalojimus.

„Marvelėje avarija, fūra aukštyn kojom guli ar gyvas vairuotojas? Pagal vaizdo įrašą, kurį mačiau, nieko neliko iš fūros priekio“, – teiravosi skaitytoja.

Pasitikslinus nelaimės aplinkybes, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie nelaimę Užnemunės gatvėje įregistruotas apie 11.39 val. Pirminiais duomenimis, vairuotojui pasidarė silpna, dėl to vilkikas buvo nesuvaldytas.

Pareigūno teigimu, eismo įvykyje dalyvavo tik vilkikas, tačiau nelaimės priežastys kol kas nėra aiškios. Vairuotojo blaivumą nustatinės medikai, vyras skubiai pristatytas į gydymo įstaigą.

Kaip naujienų portalui nurodė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento budintysis, ugniagesiams vairuotojo iš vilkiko vaduoti neteko, vairuotojas iš sumaitoto sunkvežimio buvo išlipęs pats, tačiau smarkiai sužeistas.

Nelaimės vietoje ugniagesiai lokalizavo kuro išsiliejimą, mat iš aukštyn kojom apvirtusio vilkiko liejosi dyzelinas. Pasak budinčio ugniagesio, nelaimės metu vilkiko krovinys ant važiuojamosios kelio dalies nepabiro, tačiau, kas buvo gabenta vis dėlto nėra aišku.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja portalo žurnalistams nurodė, kad sunkvežimio vairuotojas pristatytas į Kauno klinikas. Jo būklė buvo stabili, širdis dirbo normaliai, tačiau plačiau nukentėjusiojo būklės pašnekovė pakomentuoti negalėjo.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA