„Webhelp“ patvirtino pasitraukianti iš Lietuvos | Kas vyksta Kaune

„Webhelp“ patvirtino pasitraukianti iš Lietuvos

„Webhelp“ nuotr.

Tarptautinė klientų patirties įmonė „Webhelp“ patvirtino savo sprendimą palikti Lietuvą šių metų pabaigoje. „Webhelp“ pasitraukimas yra susijęs su paklausos kelionių sektoriuje mažėjimu. Pasitraukimas iš Lietuvos vyks palaipsniui iki 2020 m. pabaigos.

Ilgametę patirtį turinti „Webhelp“ komanda dirbo su įvairiais tarptautinio lygio užsakovais klientų aptarnavimo, finansų ir duomenų apsaugos srityse. Kiekvienas įmonės darbuotojas kalba bei rašo 2 ir daugiau kalbomis. Kaune esančiame ofise dirba darbuotojai, teikiantys klientų aptarnavimą Norvegų, Švedų, Danų, Ispanų, Italų, Vokiečių, Prancūzų, Rusų ir Anglų kalbomis.

„Webhelp“ nuoširdžiai dėkoja komandai Lietuvoje už lojalumą ir atsidavimą darbui!

„Webhelp“ siekia verslą suartinti su žmogumi

Šis siekis padeda „Webhelp“ kurti sprendimus, kurie suteikia aukštą klientų aptarnavimo kokybę bei gerina klientų patirtį ir kuria sprendimus, suteikiančius ilgalaikę vertę įvairiausioms kompanijoms iš viso pasaulio.

„Webhelp“ yra verslo partneris, siūlantis tokias paslaugas, kaip klientų patirties valdymas, socialinių tinklų turinio priežiūra, mokėjimai ir kt.

Šimtai prekės ženklų iš viso pasaulio pasitiki „Webhelp“ dėl kompanijos darbuotojų bei kultūros, kurią jie puoselėja savo darbe, taip pat – dėl idėjų bei technologijų, kurias jie naudoja.

„Webhelp“ yra savo sektoriaus srities lyderis Europoje. Kompanijos pajamos 2019 m. siekė 1,5 milijardo eurų – tai 60 tūkst. darbuotojų, dirbančių 36-iose šalyse ir 140-yje vietų, nuopelnas. Šie rezultatai kompanijai padeda siekti pasaulio lyderio pozicijos savo srityje.

Nuo 2019 m. lapkričio mėnesio „Webhelp“ savininkai yra įmonės vadovai ir pasaulinių investicijų holdingas „GBL“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA