Iš pietų Italijos į kauniečių namus: I. Stugė pristato išskirtinį namų kvapą „Mystery“ | Kas vyksta Kaune

Iš pietų Italijos į kauniečių namus: I. Stugė pristato išskirtinį namų kvapą „Mystery“

Organizatorių nuotr.

„Visi namai turi turėti savo kvapą, nes būtent jis suteikia magijos, sukuria, o vėliau ir sugrąžina šilčiausius prisiminimus“, – įsitikinusi kaunietė dizainerė ir užuolaidų bei interjero salono „Ausfa“ įkūrėja Inga Stugė, klientams pristatanti jau ketvirtąjį, išskirtinį, pačios kurtą ir Italijoje pagamintą „Ausfa Decor“ aromatą „Mystery“.

[galerija kiek=”4″]

Prieš daugiau nei penkerius metus Kaune duris atvėrė užuolaidų ir interjero salonas „Ausfa“, vadovaujamas talentingos dizainerės bei kūrėjos I. Stugės. Tiesa, nors tuo metu salonas išpopuliarėjo kaip užuolaidų bei kitų langų tekstilės sprendimų dirbtuvės, puošiant ir gražinant klientų namus, sparčiai augo ir salono asortimentas.

Užuolaidas papildė lovatiesės, staltiesės bei kiti jaukūs namų tekstilės elementai, kol, galiausiai, prieš kelerius metus „Ausfa“ įkūrėja I. Stugė mylimiems klientams pristatė išskirtinę, ilgai kurtą namų kvapų seriją „Ausfa Decor“. Šioje aukščiausios kokybės, Italijoje gaminamoje kvapų linijoje naujasis „Mystery“ – jau ketvirtasis namų aromatas, prisijungiantis prie klientų pamėgtų „Red Grape“, „Amber“ ir „Wild Instinct“.

„Naujasis namų kvapas „Mystery“ – analogų neturintis, po ilgų tyrinėjimų ir su labai didele aistra mūsų komandos sukurtas kvapas. Kadangi pirmieji trys „Ausfa Decor“ namų kvapų linijos aromatai jau užkariavo klientų širdis, norėjome ir vėl juos nustebinti, supažindindami su nauju, ne mažiau prabangiu bei kokybišku, tačiau išskirtiniu kvapu. Būtent klientai yra jėga, stumianti mus pirmyn ieškoti, atrasti ir kurti.

Italijoje pagamintas „Ausfa Decor“ aromatas „Mystery“ / Organizatorių nuotr.

Tiesa, svarbu paminėti, jog ir jie dalyvavo „Mystery“ kvapo kūryboje. Visi klientų komentarai, pastebėjimai ir mintys mums labai svarbios – nuo pat „Ausfa Decor“ linijos gimimo“, – šypsosi dizainerė, „Ausfa“ salono vadovė ir kvapų linijos „Ausfa Decor“ kūrėja I. Stugė.

Naujasis kvapas „Mystery“, kaip ir visi likusieji „Ausfa Decor“ namų aromatai, pagal specialų užsakymą gaminamas pietų Italijoje, daugiau nei 25 metus kvapus ir aromatus kuriančioje gamykloje. Kūrėja atskleidžia, jog naujajame „Mystery“ aromate vyraus kruopščiai atrinktos ir suderintos mandarino, vanilės, medienos, čiobrelio, rožės, vynuogės, serbento, kedro kvapų natos bei šiek tiek paslapties.

„Namų kvapas – svarbus jaukių, stilingų ir šilumą spinduliuojančių namų elementas. Visgi, kodėl aromatas negali tapti ir biuro ar ofiso detale? Juk taip malonu būti patalpoje, kuri dvelkia mėgstamomis kvapų natomis, padeda atsipalaiduoti ir susikoncentruoti. Tikiu, kad dėl savo nuostabaus aromato „Mystery“ taps ir puikia palengva artėjančių Kalėdų dovana“, – sako I. Stugė.

Italijoje pagamintas „Ausfa Decor“ aromatas „Mystery“ / Organizatorių nuotr.

Išsirinkti patinkantį kvapą – nepakanka

Kūrėja išduoda, jog renkantis namų kvapą svarbu ne tiek pirmasis įspūdis, kiek suderinamumas. Anot I. Stugės, kvapas neturėtų būti įkyrus. Idealu, jei patekus į kambarį ar kitą erdvę jis užuodžiamas vos kelias minutes, o vėliau – susilieja su aplinka.

„Jeigu kvapo neužuodžiame, nereiškia, kad jo nėra. Priešingai, jei kvapas jaučiamas ilgiau, bėgant laikui jis gali pradėti erzinti“, – teigia I. Stugė.

Naujasis „Ausfa Decor“ kvapas „Mystery“ klientus pasiekia 200 ml, specialiai jam sukurtuose, minimalistinio dizaino induose. Šios talpos indo įprastai pakanka trijų mėnesių laikotarpiui. Dizainerė ir kūrėja teigia, kad kvapas išliks aktyvus net ir indelyje likus vos keliems jo lašeliams. Svarbu – reguliariai, kas keletą mėnesių keisti namų kvapui sklisti padedančias lazdeles.

Nuo spalio vidurio naująjį „Ausfa Decor“ aromatą „Mystery“ galės įvertinti visi „Ausfa“ salono, įsikūrusio adresu Jonavos g. 250, Kaune, lankytojai. Taip šį bei kitus namų kvapus ir interjero elementus įsigyti galima ir internetu, el. parduotuvėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA