Fiksuoja skaitytojas: kelininkai Kaune išradingi | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojas: kelininkai Kaune išradingi

Skaitytojo nuotr.

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai antroje savaitės pusėje pasidalijo beviltiškai šmaikščia situacija, kai Taikos prospekte darbininkas nutarė paplušėti kiek kitaip. Prie medžio vyras knebinėjosi įsilipęs į ekskavatoriaus kaušą, tuo metu kaunietis susirūpino darbuotojo saugumu.

„Kaip saugiai „Autokausta“ dirba Taikos prospekte. Darbo saugos specialistai susidomėtų tokiu profesionaliu darbu“, – ketvirtadienio pavakarę užfiksuotą vaizdą komentavo skaitytojas.

Portalui atsiųstoje nuotraukoje matyti, kad darbininkas įlipęs į ekskavatoriaus kaušą, kuris kilstelėtas kelis metrus aukštyn prie šaligatvio pašonėje augančių medžių. Vyras pro šakas vos matosi – galima tik spėlioti, kokį reikalą prireikė spręsti šitokiu improvizuotu būdu.

Kilstelėti darbininką neįprastu būdu teko ant rekonstruojamo šaligatvio / Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ bendrovei „Autokausta“ dėl šios situacijos išsiuntė užklausą, tačiau komentaro kol kas nesulaukė. Gavę komentarą dėl čia vykdytų darbų ir kelininkų saugos, papildysime.

Primename, kad darbai Taikos prospekte šį pavasarį prasidėjo pertvarkomis itin judrioje „Aklųjų“ sankryžoje. Ji tapo pralaidesnė atsisakius priešingas eismo puses skyrusios žaliosios juostos ir įrengus papildomą eismo juostą, iš kurios galima sukti kairėn į Savanorių prospektą.

[susije_video kurie=””]

Kapitališkai tvarkomame Taikos prospekte šiemet numatyta užbaigti važiuojamąją dalį bei didžiąją dalį gatvės bortų. Keliose atkarpose bus suremontuoti ir šaligatviai su dviračių taku, tačiau iš esmės šaligatvių įrengimas, kaip anksčiau informavo Kauno savivaldybė, kelsis į kitus metus.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA