Į aštuntą aukštą pakilę ir duris išlaužę ugniagesiai nieko nepešė | Kas vyksta Kaune

Į aštuntą aukštą pakilę ir duris išlaužę ugniagesiai nieko nepešė

Stopkadras

Šeštadienį popiet ugniagesių pajėgos skubėjo į Kovo 11-osios gatvėje esantį daugiabutį. Gelbėtojai užsikėlė į aštuntą aukštą, tačiau gaisro bute nerado, medikų žiniomis, pagalbos žmonėms čia neprireikė.

„Kaunas, Kovo 11-osios g. 98. Naujas kriminalas“, – vaizdo įrašą, kuriame matyti pievoje greta daugiabučio važinėjančios gaisrinės autokopėčios ir cisterna, kometavo skaitytojas.

Kas čia nutiko, kaunietis pasakyti negalėjo, tačiau anot jo, ugniagesiai kopėčiomis užkilo į aštuntą namo aukštą ir įėjo į butą išlaužę balkono duris.

Susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budinčiu specialistu, šis nurodyti, dėl ko gautas pranešimas negalėjo ir pasiūlė susisiekti vėliau.

Tuo metu Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pareigūnai gavo iškvietimą į Kovo 11-osios gatvę. Tiesa, iš pradžių adresas nurodytas ne tas, o netrukus patruliai buvo visai atšaukti ir incidento vietos nepasiekė.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresniojo gydytojo žiniomis, medikų pagalbos Kovo 11-osios gatvėje neprireikė. Pirminiais duomenimis, pranešėjas pajuto dūmų kvapą, tačiau gaisro požymių neaptikta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA