Kauno klinikose – dar 7 koronaviruso atvejai: gydymo įstaiga nepriima naujų pacientų, draudžia jų lankymą | Kas vyksta Kaune

Kauno klinikose – dar 7 koronaviruso atvejai: gydymo įstaiga nepriima naujų pacientų, draudžia jų lankymą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Praėjusią parą Kauno apskrityje užregistruoti 83 koronaviruso atvejai, infekcija plinta Kauno ugdymo ir gydymo įstaigose. Kaip praneša Nacionalinis visuomenės centras (NVSC), per parą Kauno klinikose patvirtinti dar 7 užsikrėtimo atvejai.

NVSC duomenimis, praėjusią parą Kauno klinikose registruoti 7 atvejai, kurie, epidemiologų vertinimu, yra susiję su protrūkiais atskiruose Kauno klinikų padaliniuose. Atvejai registruoti Gastroenterologijos, Chirurgijos, Nefrologijos skyriuose.

Primename, kad ketvirtadienio duomenimis, Kauno klinikų Chirurgijos klinikoje COVID-19 infekcija iš viso buvo patvirtinta 11 pacientų ir 2 darbuotojams.

Stabdo naujų pacientų priėmimą

Kaip jau rašyta, iki spalio 19 dienos Kauno klinikų Centriniame korpuse esančiose profilinėse klinikose: Reumatologijos, Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos, Nefrologijos, Ausų, nosies ir gerklės ligų, Chirurgijos, Pulmonologijos, Gastroenterologijos bei Urologijos klinikose – stabdomas planinis pacientų guldymas.

Taip pat visose Kauno klinikose draudžiamas pacientų lankymas. Pacientus galima lankyti tik neatidėliotinais atvejais, gavus skyriaus vadovo ar budinčio gydytojo leidimą.

Būtiniausius asmeninius daiktus pacientams galima perduoti per budėjimo postą, esantį Centrinio korpuso fojė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA