„Šilojus“: optimalus sprendimas derinantiems miesto ir gamtos pranašumus | Kas vyksta Kaune

„Šilojus“: optimalus sprendimas derinantiems miesto ir gamtos pranašumus

Organizatorių nuotr.

Rinktis butą ar namą? Mieste ar užmiestyje? Miesto pranašumai prieš gamtos ramybę, optimalus buto dydis – prieš nuosavo kiemo žavesį. Tai kriterijai, vienaip ar kitaip priverčiantys susimąstyti beveik visus, naujo, o ypač – pirmojo būsto ieškančius pirkėjus. Sprendimą, apjungiantį visus naujakuriams svarbiausius būsto parametrus pasiūlė ilgametę patirtį statybų sektoriuje turinti bendrovė „Norvegijos kontaktai“, sukūrę uždarą butų kvartalą su nuosavais kiemo plotais, ramioje, žalioje ir vaizdingoje Kauno vietoje.

Šilainių mikrorajone, Veršvų draustinio apsuptyje įsikūrusiame naujame, uždarame gyvenamajame kvartale „Šilojus“ vos per keletą mėnesių įsikūrė per dvidešimt naujakurių. Nors projekto statybos startavo vos prieš metus, šiandien čia – tik 10 laisvų butų. Kaip teigia „Norvegijos kontaktai“ nekilnojamojo turto pardavimų vadybininkė Lina Maliauskienė, kvartalo sėkmę ir išskirtinumą rinkoje lėmė tobulai suderinti šiuolaikiškų, komfortą vertinančių naujakurių poreikiai.

Šilainių mikrorajone įsikūręs gyvenamasis kvartalas „Šilojus“ / Organizatorių nuotr.

„Kvartalas ypatingas tuo, jog jis sukurtas siekiantiems suderinti miesto ir gamtos teikiamus privalumus. Kvartalas įsikūręs visai greta Veršvų draustinio, tad tai tobula vieta žmonėms, vertinantiems gamtos ramybę bei atsiveriančias pasivaikščiojimo galimybes. Kartu – tai strategiškai patogi vieta.

Netoliese yra viskas, ko gali reikėti šiuolaikiniam gyventojui: mokyklos, darželiai, prekybos centrai, turgavietė, išvystyta viešojo transporto infrastruktūra. Pastebėta, kad butus iš tiesų graibsto gana jauni ir veiklūs žmonės. Vietovės uždarumas ir kaimynų bendruomeniškumas sukuria saugumo jausmą, o visa kvartalo teritorija – tarsi viena uždara gyvenvietė“, – sako „Norvegijos kontaktai“ pardavimų vadybininkė L. Maliauskienė.

Atsižvelgiant į ankstesnę statytojo patirtį bei naujakuriams labiausiai patikusius ir pasiteisinusius eksterjero, interjero bei techninius sprendimus, „Šilojaus“ namai ypatingi ir pasirinktais kokybiniais sprendimais. Visi namai atitinka A+ energinio naudingumo klasę, o viduje įdiegta taupi ir išmani aeroterminė namų šildymo sistema „Panasonic“.

Šilainių mikrorajone įsikūręs gyvenamasis kvartalas „Šilojus“ / Organizatorių nuotr.

Dėl šių priežasčių butai pasižymi ne tik ilgaamžiškumu, ekonomija bei draugiškumu aplinkai, bet ir užtikrinta nepriekaištingą vertę ateityje. Kartu, modernūs kokybiniai sprendimai gyventojams leidžia suderinti komfortą su minimaliomis šildymo sąskaitomis.

„Kvartale įsikuriantys naujakuriai gali rinktis erdvius 2-3 kambarių butus, siekiančius optimalų 60-70 kvadratinių metrų plotą. Butai išsiskiria individualaus žaliojo ploto ar lauko poilsio erdvės galimybėmis. Kiekvienam butui priklauso vidutiniškai po 2 arus žemės ploto, o kartu visi, net ir antrajame aukšte esantys butai turi ir erdvias terasas“, – L. Maliauskienė.

Naujakuriai butus naujajame kvartale renkasi su daline arba pilna apdaila, o pirkdami būstą gauna ir visiškai sutvarkytą lauko gerbūvį: aptvertą teritoriją, sutvarkytą apšvietimą, išgrįstus takus bei įvažiavimus, landšafto sprendimus. Taip pat įrengtos ir vietos automobilių stovėjimui – kiekvienam butui priklauso po tris vietas.

Šilainių mikrorajone įsikūręs gyvenamasis kvartalas „Šilojus“ / Organizatorių nuotr.

Modernus kvartalas „Šilojus“ įsikūręs Kaune, adresu 9-ojo forto g. 33. Kvartalo statytojas – bendrovė „Norvegijos kontaktai“, statybos sektoriuje sėkmingai veikianti jau daugiau nei 15 metų. Per šį laikotarpį įmonė sėkmingai teikė statybos paslaugas Norvegijos karalystėje, o uždirbtą kapitalą investavo vystant pridėtinės vertės objektus Lietuvoje.

Per šį laikotarpį Kaune ir Kauno rajone įmonė parengė ir įgyvendino daugiau nei dešimties gyvenamųjų namų bei kotedžų kvartalų projektus. Taip pat – sukūrė šalyje unikalias, rankomis lankstomas klinkerio apdailos plyteles „Klinkerit“, kuriomis lauko apdaila atlikta ir „Šilojus“ kvartalo namams.

Daugiau informacijos modernaus, kokybiško būsto ieškantys bei miesto ir gamtos pranašumus suderinti norintys pirkėjai gali rasti ČIA, susisiekus el. paštu lina.m@norvegijoskontaktai.lt arba telefonu +37069920002.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA