Kauno rajone įsiplieskęs gaisras nusinešė žmogaus gyvybę | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone įsiplieskęs gaisras nusinešė žmogaus gyvybę

Skaitytojo nuotr.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kauno rajone, Pagirių kaime, užsiliepsnojo medinis gyvenamas namas. Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo nelaimės liudininkas, gaisravietėje buvo rastas ir žmogaus kūnas.

[galerija kiek=”4″]

„Šią naktį Kauno rajone, Pagirių kaime, sudegė vieno aukšto medinis gyvenamasis namas. Buvau gaisro liudininkas, pats ir kviečiau tarnybas. Gaisravietėje po maždaug 2 valandų buvo rastas vyro kūnas“, – pasakojo medinuko liepsnas įamžinęs skaitytojas.

Anot jo ir nelaimės vietoje dirbusių specialiųjų tarnybų, gaisras galimai galėjo kilti dėl neatsargaus rūkymo lovoje.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, apie 01.38 val. buvo gautas pranešimas, kad Garliavos apylinkių seniūnijoje, Pagirių kaime, Gimtinės gatvėje, atvira liepsna dega namas, viduje gali būti žmogus.

Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, pastatas iš tiesų degė atvira liepsna, į vidų patekti nebuvo galimybės. Namas buvo medinis, 10×8 m dydžio, 1 aukšto, su mansarda, stogas jau buvo įkritęs. Atvykę ugniagesiai atjungė elektros energijos tiekimą į namą.

Nelaimės metu nudegė pastato stogas, sukrito perdanga, išdegė vidus su jame buvusiais namų apyvokos daiktais, apdegė išorinės sienos.

Kaip skelbia Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, apie 03.04 val. gaisravietėje rastas žmogaus kūnas.

Vanduo gaisrui gesinti buvo vežiojamas iš hidranto už 2 km.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA