Kaune – iškilmingas parduotuvės atidarymas grožio profesionalams: „Pasigedus kokybės, prekes kuriame patys“ | Kas vyksta Kaune

Kaune – iškilmingas parduotuvės atidarymas grožio profesionalams: „Pasigedus kokybės, prekes kuriame patys“

Organizatorių nuotr.

Pasauliui žengiant į priekį, nuo besikeičiančio gyvenimo ritmo bei poreikių neatsilieka ir grožio industrija. Ta proga, spalio 9 dieną, Kaune grožio pasaulio profesionalams, gydytojams, odontologams buvo nutiestas raudonas kilimas, vedęs į parduotuvę „Beauty&You Professional“. Iškilmingo renginio metu jos įkūrėjai sutuoktiniai Rolandas ir Inga Raudžiai pristatė atsinaujinusią ir dar labiau prasiplėtusią parduotuvę bei leido susipažinti su jų įmonės kurtomis grožio naujienomis.

Į Kaune esančią parduotuvę „Beauty&You Professional“ rinkosi grožio ir gydymo įstaigų profesionalai. Atsinaujino ne tik parduotuvė ir jos prekių lentynos, tačiau, svarbiausia, svečiai buvo pakviesti drauge šiltai praleisti vakarą.

„Laikas sustoti ir atsipūsti nuo to nuolatinio bėgimo, skubėjimo, pabūti neformalioje aplinkoje su savo kolegomis. Po koronaviruso žmonės vis dar sunkiai atsigauna, todėl norėjosi įpūsti visiems pozityvo“, – šypsosi I. Raudienė.

Šiemet tarp stipriausių įmonių Lietuvoje pripažinta „Beauty&You Professional“ tam sukūrė visą programą. Vedėjas Giedrius Ribinskas užkūrė smagius žaidimus, dalino dovanas. O vakarui pasiekus kulminaciją, Rolandas ir Inga Raudžiai iškilmingai perkirpo raudoną kaspiną, taip šventiškai paminėdami parduotuvės atidarymą.

„Kadangi įmonė auga ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, vis labiau plečiasi mūsų siūlomų produktų asortimentas, jau buvo laikas atnaujinti ir padidinti mūsų parduotuvę Kaune. Viską darėme taip, kad klientai čia jaustųsi dar geriau“, – pasakojo R. Raudys.

Iškilmingas parduotuvės „Beauty&You Professional“ atidarymas / Organizatorių nuotr.

Vakaro metu buvo pranešta dar viena džiugi žinia. Iki šiol vienintelė parduotuvė „Beauty&You Professional“ buvo Kaune, o norinčių užsukti ir pačiupinėti prekes niekada netrūko ir Vilniuje, Rolandas ir Inga Raudžiai atskleidė, kad netrukus Žvėryno rajone duris atvers dar viena jų parduotuvė.

Rinkai nepasiūlius kokybiškos prekės – jas ėmė kurti patys

I. Raudienė kaip kosmetologė ir specialistė po grožio srities vandenis nardo jau 15 metų. Per šiuos metus grožio pasaulyje žingsnis po žingsnio viskas keitėsi, tobulėjo, vyko geresnių produktų ieškojimai, bandymai, kartais – ir skaudūs nusivylimai siūlomomis prekėmis. Visa tai iš arti matė bei savomis rankomis tyrinėjo ir pati Inga.

„Klientams atliekant procedūras man vis trūkdavo kokybiškų prekių. Negana to, kad dažnai matydavau produkto trūkumus, tačiau už jį dar tekdavo pakloti neadekvačia sumą. O be to, nuėjus į grožio prekių parduotuvę, ten dirbantys paprasti darbuotojai dažnai nesuprasdavo, ko tau, kaip profesionalui, reikia“, – prisimena ji.

Kadangi rinka nebuvo tobula, o Inga matė, kaip ją galima pagerinti, ko iš tiesų trūksta Lietuvai, 2015 metais grožio profesionalė nusprendė imtis veiksmų ir su vyru Rolandu įkūrė parduotuvę „Beauty&You Professional“. Kol Inga čia plušo kaip technologė, kurdama ir ieškodama geriausios produkto versijos, visais kitais verslo pusės reikalais, ieškant tiekėjų bei gamintojų rūpinosi ir iki šiol rūpinasi jos vyras Rolandas.

Puikus tandemas ne tik šeimoje, bet ir versle, džiaugiasi, kad vienam kitą papildant pavyko pasiekti aukštų rezultatų. Pradėjus nuo I. Raudienės sukurtos priauginamų blakstienų ir jų priežiūros linijos, šiandien „Beauty&You Professional“ plečiasi ir į kitas sritis.

Grožio prekių parduotuvė „Beauty&You Professional“ / Organizatorių nuotr.

„Mums visada buvo svarbiausias kainos ir kokybės santykis. Pamatę, kad blakstienų linija pasiteisino, o klientai liko patenkinti, nusprendėme plėstis. Kadangi dirbau dar ir su mikropigmentacija, atsivežėme Izraelio ir Vokietijos kompanijų gamintojus, tapome jų atstovais Lietuvoje. Vėliau lygiai taip pat įvyko su depiliacijų priemonėmis“, – apie „Beauty&You Professional“ augimą pasakoja Inga.

Visgi grožio industrija toli gražu neapsiriboja šiomis trimis sritimis, todėl laikui bėgant, „Beauty&You Professional“ ėmė plėstis ir vienkartinių priemonių asortimente – taip prie grožio specialistų ėmė jungtis odontologai, ligoninių darbuotojai. „Šiais metais, pradėjus plisti koronavirusui, kai ėmė trūkti kaukių ir kitų vienkartinių prekių, mes ypač džiaugiamės galėję prisidėti ir padėti medikams“, – sakė R. Raudys.

Du viename. „Beauty&You Professional“ – dar ir grožio akademija

Po „Beauty&You Professional“ vardu slepiasi ne tik parduotuvė, bet ir grožio akademija. Su savo kompanija Rolandas ir Inga Raudžiai siekia būti geriausi visose srityse – kuriant kokybiškesnį produktą, su juo atliekant procedūras klientams, ir žinoma, išmokant dirbti pradedantį ar savo žinias norintį pagilinti specialistą. Ties pastaruoju klausimu dirba 15 ilgametę patirtį turinčių grožio profesionalų.

„Apmaudu, bet šiais laikais apstu nekokybiškai paslaugas atliekančių, save grožio „specialistais“ vadinančių žmonių, kurių „šedevrus“ man dažnai tenka taisyti. Deja, kartais tai padaryti būna net neįmanoma. Todėl „Beauty and You“ akademijoje mes mokome depiliacijų, blakstienų priauginimo, permanentinio makiažo ir antakių priežiūros paslapčių“, – vardina Inga.

Iškilmingas parduotuvės „Beauty&You Professional“ atidarymas / Organizatorių nuotr.

Šeimos verslas, kurį ypač vertina užsienis

Per kelerius metus įsibėgėjus verslui, sudalyvavus tokiose prestižinėse parodose kaip „Cosmopro“ Italijoje, „Beauty“ Vokietijoje, „Beauty Excel“ Anglijoje, Inga ir Rolandas Raudžiai vis dažniau ėmė sulaukti užklausų ir iš užsienio. Šiandien sutuoktinių pora – sėkmingai darbuojasi bei plečiasi ir ten.

„Užsienyje turime labai daug agentų platinančių mūsų produkciją. Kalbu ne tik apie Europą, bet ir Aziją, po truputį žengiame ir į Ameriką. Vėlgi, kainos ir kokybės atžvilgiu galime konkuruoti net su žinomais pasauliniais prekių ženklais“, – džiaugiasi R. Raudys.

Pasak Ingos, dar vienas sutuoktinių verslo „Beauty&You Professional“ raktas į sėkmę bei plėtrą yra tai, jog visus įmonės gyvavimo metus kolektyvas išliko stabilus. Be to, čia dirba ir daugiau šeimos narių.

„Pasirodo, kad daug kas ypač vertina tai, jog „Beauty&You Professional“ yra šeimos verslas – čia dirbu aš, mano vyras, sesė, mama. Mes su partneriais netgi bendraujame šeimomis, nes daugelio jų įmonėse taip pat dirba giminaičiai. Anot jų, tai rodo patikimumą, stabilumą ir tikrumą“, – kalbėjo I. Raudienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA