G. Landsbergis neatsisako pasiūlymų dėl galimos koalicijos, bet derybų greit nesitiki | Kas vyksta Kaune

G. Landsbergis neatsisako pasiūlymų dėl galimos koalicijos, bet derybų greit nesitiki

BNS 2020/10/11 21:13
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Jei kuri partija norės kalbėtis dėl koalicijos, mes atsakysime, tačiau greičiausiai derybų teks palaukti, sako Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų pirmininkas Gabrielius Landsbergis. Naujausi rezultatai ir duomenys apie Kauno miesto ir rajono rinkimų apylinkes pateikiami čia.

„Visų pirma, sprendžiant iš paskutinių rinkimų, tai rezultatų gali tekti laukti labai ilgai (…) 2016 metais rezultatų teko laukti keletą dienų, pirmininkė įspėja, kad gali būti dar ilgiau. Bent jau mūsų nuostata tokia, kad reikia labai ramiai žiūrėti, kaip čia viskas atrodys“, – sekmadienį žurnalistams partijos rinkimų štabe Vilniuje sakė G. Landsbergis.

„Bet jeigu bus tokių intencijų iš kažko kalbėtis, mes be abejonės nieko prieš esame atsakyti, visada“, – teigė jis.

Jis taip pat teigė dar nežinantis, kurios partijos kandidatus konservatoriai palaikys antrajame ture, dėl to bus sprendžiama individualiai.

„Pirmiausia mes sprendžiame, kad tikrai nebūsime prieš, būsime už. Kitaip tariant, žiūrėsim kandidatų vertybes, reputaciją, programinį suderinamumą ir tą poziciją pareikšime“, – tvirtino G. Landsbergis.

„Noriu pabrėžti tą aiškesnį išskyrimą, kad pabrėžtume ten, kur įmanoma, kodėl mes remiame vieną ar kitą kandidatą, kokios jo savybės turėtų būti žmonėms svarbios, kad balsavę pirmajame ture už mus, ateitų balsuoti antrajame ture už kitą kandidatą“, – aiškino jis.

Naujausi rezultatai ir duomenys apie Kauno miesto ir rajono rinkimų apylinkes pateikiami čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA