Iš prekybos centro „River Mall“ evakuoti žmonės (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Iš prekybos centro „River Mall“ evakuoti žmonės (papildyta)

Skaitytojos nuotr.

Ketvirtadienio pavakarę iš prekybos centro „River Mall“ evakuoti žmonės. Liudytojų teigimu, lauke stoviniuoja dešimtys parduotuvės darbuotojų ir klientų.

„Gal žinote kodėl „River Mall“ Jonavos gatvėje uždarytas ir visi žmonės lūkuriuoja lauke?“ – teiravosi skaitytoja. Moters teigimu, Jonavos gatvėje kol kas nesimato specialiųjų tarnybų, tačiau prekybos centro darbuotojai evakuacijos priežasčių paaiškinti visgi nėra linkę.

„Atvažiavau prieš 7-8 min. ir niekas nevyksta kol kas. Niekas nieko nepraneša ir jie plonai apsirengę šąla lauke, vargšai“, – situaciją pasakojo moteris.

Kaip kaunietei nurodė „Ikea“ darbuotojai, šiek tiek po 16 val. prekybos centre dingo elektra, dėl to kauniečiai buvo priversti atlaisvinti visas prekybos centro patalpas.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ bandė susisiekti su „River Mall“ valdytoja, tačiau Vilma Griciūtė telefono ragelio nepakėlė.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis pareigūnas pranešė, kad gaisrininkų pagalbos minėtame prekybos centre neprireikė.

Papildyta 17.59 val.

„River Mall“ valdytoja V. Griciūtė „Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare nurodė, kad ketvirtadienį, apie 15.10 val., prekybos centre ir greta įsikūrusiame verslo centre dėl nenustatyto Energijos skirstymo operatoriaus (ESO) tinklų gedimo dingo elektra. Parduotuvėms ir kavinėms negalint tęsti veiklos, lankytojai ir darbuotojai turėjo palikti patalpas.

„ESO atnaujinus elektros tiekimą ir įsitikinus visų sistemų saugumu ir korektišku veikimu, prekybos centras šiek tiek po 17 val. vėl atnaujino veiklą. Atsiprašome už sukeltus nepatogumus bei dėkojame lankytojams už operatyvumą ir atsakingą požiūrį į saugumo taisykles“, – sakė V. Griciūtė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA