Kaunietė siunčia padėkos žodžius troleibuso vairuotojai: Lietuvoje yra nuostabių žmonių | Kas vyksta Kaune

Kaunietė siunčia padėkos žodžius troleibuso vairuotojai: Lietuvoje yra nuostabių žmonių

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Skaitytoja pasidalino jautriu laišku, kuriuo norėjo padėkoti troleibuso vairuotojai ir kartu važiavusiai moteriai, kurios neliko abėjingos negalią turinčiai kaunietei. Ši sunkiai vaikščiodama džiaugėsi moterų gerumu ir suteikta pagalba keliaujant viešuoju miesto transportu.

„Esu kaunietė, turiu negalią – sunkiai vaikštau. Važiavau iš Panemunės į parodos gatvę 4 maršruto troleibusu iš KTU inžinerijos licėjaus stotelės. Kadangi sunkiai vaikštau, vairuotoja palaukė manęs, kol man draugas padės įlipti į troleibusą“, – istoriją pradėjo negalią turinti kaunietė.

Ji papasakojo, kad už vairo sėdėjo jauna mergina, su akiniais nuo saulės ir tvarkinga uniforma. Skaitytojos teigimu, šalia vairuotojos stovėjo taip pat vairuotojo aprangą apsirengusi moteris, galimai stažuotoja, nes kalbėjo moterys apie vairavimą.

„Nuoširdžiai noriu padėkoti šioms dviem moterims už pagalbą neįgaliam žmogui, nežiūrint į tai, kad darbas vairuotojo nelengvas, bet moterys, ištiesė pagalbos ranką. Turėjau išlipti Sporto gatvės sustojime, tačiau sėdėjau priekinėje sėdynėje ir turėjau sunkią kuprinę ant pečių“, – apie susiklosčiusią situaciją pasakojo ji.

„Paprašau šalia vairuotojos stovinčios moters, kad padėtų man išlipti iš troleibuso, moteris ne tik padėjo man išlipti, bet ir atvedus iki stotelės suoliuko, padėjo atsisėsti. Noriu nuoširdžiai padėkoti joms abiems, ir vairuotojai, kuri palaukė, ir moteriai kuri man padėjo. Supratau, kad Lietuvoje dar yra nuostabių ir gerų žmonių. Linkiu joms daug šviesių ir gražių akimirkų“, – nuoširdžia padėka dalinosi skaitytoja.

Moteris sielojosi, kad nesužinojo troleibuso numerio, tačiau nurodė, jog tai buvo 4 maršruto troleibusas, sekmadienį, spalio 4 dieną į KTU inžinerijos licėjaus sustojimą atvykęs 13. 45 val.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA