Paaiškėjo G. Nausėdos ir pirmosios ponios koronaviruso testų rezultatai | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo G. Nausėdos ir pirmosios ponios koronaviruso testų rezultatai

R. Tenio nuotr.

Sekmadienį koronaviruso testai profilaktiškai atlikti Lietuvos Respublikos Prezidentui Gitanui Nausėdai ir pirmajai poniai Dianai Nausėdienei. Pirmosios poros COVID-19 testų rezultatai neigiami.

Dėl galimos koronaviruso užsikrėtimo tikimybės tirti ir Prezidentūros darbuotojai. Jų testų rezultatai taip pat neigiami. Lietuvos Respublikos Prezidentas ir Prezidentūros darbuotojai, kuriems neskirta izoliacija, pirmadienį grįžta į įprastą darbo režimą. Visų darbuotojų sveikatos būklė ir toliau bus stebima, rašoma Prezidentūros pranešime žiniasklaidai.

Šalies vadovui, jo sutuoktinei ir Prezidentūros darbuotojams atlikti koronaviruso testai, šeštadienį paaiškėjus faktui, kad koronaviruso atvejis nustatytas dviem Prancūzijos Prezidento delegacijos nariams.

Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarija palaiko ryšius su Nacionalinio visuomenės sveikatos centro ekspertais ir vadovaujasi jų reikalavimais bei rekomendacijomis, organizuodama darbą, susitikimus, renginius, priėmimus ir kitą veiklą Prezidentūroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA