Fiksuoja skaitytojai: vyrai rizikuoja, kad tik Kaune būtų gražu | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: vyrai rizikuoja, kad tik Kaune būtų gražu

Skaitytojo nuotr.

Skaitytojai užfiksavo nesėkmingą „Kauno švaros“ darbuotojų popietę. Pjaudami žolynus Neries pakrantėje įklimpo į dirvą ir traktoriaus vos nepasiglemžė srauni upė. Tačiau viskas baigėsi laimingai, ir darbuotojas ir traktorius liko sveiki, o ir gamtai žalos taip pat nepadaryta.

[galerija kiek=”4″]

Kaip pranešė skaitytojai, traktorius užfiksuotas Vilijampolėje, netoli Petro Vileišio tilto apie vidurdienį. Specialiųjų tarnybų įvykio vietoje nepastebėta.

Kai kurie skaitytojai įžvelgė ir smagų toną šioje situacijoje, atsiuntę nuotraukas, jie džiūgavo, kad darbininkai atsidavę ir aukojasi Kauno grožio labui. Kiti rūpinosi, jog gali būti užteršta upė.

„Šaunuoliai vyrai, rizikuoja, kad tik būtų gražu Kaune“, – džiūgavo nuotraukas atsiuntęs skaitytojas.

„Į Nerį įkrito traktorius. Kas užtikrins, kad nebėga kuras į Nerį?“, – susirūpino Aurelijus.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ apie situaciją pasiteiravo „Kauno švara“ viešųjų ryšių specialisto, Jono Tumpos. Šio teigimu, įvyko nelaimė, tačiau nuostolių pavyko išvengti.

„Šiandien mūsų traktorius Neries pakrantėje pjovė žolę. Važiuojant pakrantės šlaitu, traktoriaus ratai susmego į minkštą gruntą – traktoriaus galas nuslydo į upę, o pati transporto priemonė iki pusės atsidūrė vandenyje“, – situaciją komentavo jis.

„Nei vairuotojas, nei darbinė technika nenukentėjo. Gamtai taip pat nepadaryta žalos – į vandenį neišsiliejo nei tepalai, nei kuras“, – kauniečius nuramino J. Tumpa.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA