„Žalgirio“ marškinėlius vėl apsivilkęs T. Dimša priverstas išvykti į Ispaniją | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ marškinėlius vėl apsivilkęs T. Dimša priverstas išvykti į Ispaniją

T. Dimša / DELFI nuotr.

Po penkerių metų pertraukos į Kauno „Žalgirio“ komandą sugrįžęs ir vasarą dvejų metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar metams sudaręs Tomas Dimša šiame sezone žaidybinės patirties semsis užsienyje.

26-erių metų kaunietis iki sezono pabaigos yra skolinamas Ispanijos ACB lygoje ir Europos taurėje rungtyniaujančiam Las Palmo „Herbalife Gran Canaria“ klubui.

Ispanija bus jau trečioji krepšininko karjeros stotelė užsienyje. Prieš tai T. Dimša jau yra vilkėjęs Frankfurto „Skyliners“ (Vokietija) ir Varezės „Pallacanestro“ (Italija) komandų marškinėlius.

Išvykus 196 centimetrų ūgio gynėjui „Žalgirio“ komandos sudėtyje lieka 14 krepšininkų, o skolinimo susitarimas yra finansiškai naudingas ir Lietuvos čempionams.

„Tomą į komandą pakvietėme toli gražu neturėdami minčių jį skolinti, tačiau šiuo metu tai atrodo kaip geriausias sprendimas abiem pusėms. Su „Žalgiriu“ jis turi ir artėjančiam sezonui galiojančią sutartį, todėl durys sugrįžti jam yra atviros“, – teigė klubo direktorius Paulius Motiejūnas.

Šio sezono „Betsafe–LKL“ čempionate T. Dimša spėjo sužaisti vienerias rungtynes su Šiaulių „Šiauliais“. Per 16 aikštėje praleistų minučių gynėjas surinko 3 taškus ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA