Košmariškai trečią kėlinį sužaidęs „Žalgiris“ gavo antausį savo tvirtovėje | Kas vyksta Kaune

Košmariškai trečią kėlinį sužaidęs „Žalgiris“ gavo antausį savo tvirtovėje

delfi.lt 2020/09/27 19:14
„BC Žalgiris“ „Facebook“ nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (2-1) prieš Eurolygos sezono startą gavo netikėtą antausį vietiniame fronte. Martino Schillerio auklėtiniai namuose 61:72 (19:13, 17:20, 11:29, 14:10) turėjo pripažinti Panevėžio „Lietkabelio“ (1-2) pranašumą.

Rungtynių pradžia „Žalgiriui“ nieko blogo nežadėjo – per pusę ketvirčio „Lietkabeliui“ buvo leista pataikyti vos du metimus, o tai leido pirmauti 14:5. Vis dėlto klaidos šeimininkams kainavo brangiai: jomis pasinaudoję varžovai artėjo, o antrajame ketvirtyje jau „Žalgiriui“ teko ilgai laukti pirmųjų taškų.

Dar geriau „Žalgirio“ klaidas panevėžiečiai išnaudojo po pertraukas. Daug galimybių atakuoti sulaukę svečiai smeigė šešis tritaškius ir pradėjo bėgti į priekį. Kauniečiai nerado kelių link krepšio, o skirtumas išaugo iki 15 taškų (62:47).

Lemiamame ketvirtyje „Lietkabelis“ sumažino apsukas, bet toliau nesisekė ir „Žalgiriui“. Kauniečių puolimas ir toliau buvo bedantis, o užtikrintai situaciją kontroliavusi Panevėžio ekipa išsaugojo pergalę.

Martino Schillerio auklėtiniams tai buvo paskutinis išbandymas prieš Eurolygos sezono startą. Kauniečiai ketvirtadienį svečiuose susitiks su Pirėjo „Olympiakos“.

„Žalgiris“ sezoną pradėjo įveikdamas Alytaus „Dzūkiją“ ir „Šiaulius“, o „Lietkabelis“ netikėtai nusileido Kėdainių „Nevėžiui-Optibet“ ir Prienų „CBet“.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA