Patvirtintas pirmas koronaviruso atvejis tarp Kauno savivaldybės darbuotojų | Kas vyksta Kaune

Patvirtintas pirmas koronaviruso atvejis tarp Kauno savivaldybės darbuotojų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio pavakarę portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija, kad fiksuojamas pirmas COVID-19 susirgimo atvejis tarp Kauno savivaldybės darbuotojų.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ šaltinis teigia, kad susirgo vicemerės Rasos Šnapštienės referentė. Vicemerės darbotvarkėje rašoma, kad ji atostogauja nuo rugsėjo 22 iki 24 d.

Susisiekus su Kauno mero patarėju viešiesiems ryšiams, gavome patvirtinimą, kad šį ketvirtadienį gautas vieno darbuotojo COVID-19 testo atsakymas yra teigiamas, tačiau asmuo nuo pirmadienio dirba iš namų, todėl didelio susirūpinimo tarp darbuotojų nėra.

„Dėl šio atvejo kreipėmės į Nacionalinį visuomenės sveikatos centrą, laukiame tolimesnių jų nurodymų“, – sakė T. Jarusevičius.

Jis taip pat patikslino dėl ankstesnio įvykio šią savaitę, kuomet koronaviruso susirgimas buvo nustatytas vienos savivaldybės darbuotojos vaikui. Pasak patarėjo, su darbuotoja bendravę asmenys kurį laiką dirbo nuotoliniu būdu, tačiau gavus testo atsakymus, kad darbuotoja neserga, toliau izoliacija netaikoma.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA