Į naująjį „McDonald’s“ užsukęs skaitytojas nusivylė | Kas vyksta Kaune

Į naująjį „McDonald’s“ užsukęs skaitytojas nusivylė

Prie „Megos“ atidarytas greito maisto restoranas / „McDonald's“ nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ šeštadienį pasiekė pačių gryniausių tautinių jausmų kupino kauniečio laiškas. Vyrą prekybos ir pramogų centre „Mega“ iš vėžių išmušė nelietuviškų užrašų gausa, čia pat atidarytame „McDonald’s“ greitojo maisto restorane skaitytojo esą taip pat buvo paprašyta užmiršti gimtąją kalbą.

„Nelabai nežinau kur kreiptis tai rašau jums. Kas darosi Kaune? „Megos“ „Rimi“ nueini – užrašai rusiški, lenkiški, angliški, prekės pažymėtos rusiškai. Prie įėjimo sveikinimai visokiomis kalbomis. Žurnalų skyriuj kai kurie žurnalai tik rusų kalbom.

Vakar buvau tam naujam „McDonald’s“ prie „Megos“, sakau, „man viena spurgą“. O panelė sako, „gal galit ne lietuviškai pasakyti?“ Gyvenam Lietuvoj, bet lietuvių kalba jau išeina kaip ir antra…

Jei žmonės čia nemato jokios problemos, tikrai labai liūdna. Mano galva, tai labai blogai. Liūdna matyti, kad mūsų maža šalis taip greitai blėsta ir tai niekam praktiškai nerūpi“, – svarstė skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad naujas „McDonald‘s“ restoranas greta „Megos“ atidarytas rugsėjo 7 d. Islandijos pl. 30B duris atvėrusi maitinimo įstaiga yra ketvirtas „McDonald‘s“ Kaune ir 16-tas Lietuvoje. Į naują restoraną investuota daugiau kaip 1 milijonas eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA